V Žiline (28.1) alebo v Banskej Bystrici (29.1) budu hrať We Butter The Bread With Butter (+ pár iných žanrovo hardcorových kapiel ) za vstup cirka 11 eur . Lenže nieje tam ským ísť problém skor aj vtom že málokto počuva taký žaner :/ . avšak nenašiel
@blekota mame, niekto nahraval, niekde..ale pravdepodobne este budeme na videu bude jedno underground dvd robene kapiel na svk, blizsie asi zapadoslovenske, v core scene..
@sneziteraz mno ja sa neskutocne tesim na panov z nemecka.. a dufam, ze v backstagei bude priestor aj na fotky,kecy, podpisy, pripadne oralny sex a podobne..
n0win0u doprdele akože keď tam nepojdem tak ma porazí podla mňa najlepšie čo Nemecko ponúka
@blacktears tak dobre ale to je z hladiska žánru ktorý hrá kapela odveci si predstav že by sa Spice Girls volali Death Masochists , čo si myslim ze ich nazov sa ich žanru hodí
@nowo neviem či ste už v boonkri hrali.. ale je tam dobrý backstage pre kapely... a teším sa na vás ...už som bol sa mi zdá na vás niekedy...v TT v art klube ak si dobre spomínam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@n0win0u no tak to už hej a ty tam si v akej pozicii ?
a nowo je tam Pan bassak
@nowo vsimas, ze som ti dal na slove pan velke P?
tak potom chcem videt to dvd
no sak jako urcite, ze velke P! len ty by si mohol dojst pozriet, do ZA to nemas daleko - 28. januara kamaride
» www.facebook.com/event.php?eid=1...
a ja, ze sa tomu nerozumiem? kde sa stratili krasne vybusne nazvy ako Tool, The Who!
ja si dlhe nazvy spojujem s takymi vecami ako su New kids on the block, alebo back street boys
nerozumies !
@blacktears tak ako ja si dám vždy robotu a hovorim cele názvy a jaký je potom podla teba idealny názov ?
@sneziteraz no take ake som spomenul, kratke vystizne do troch slov, napriklad: Black stone cherry, a perfect circle su este velmi prijatelne nazvy
@blacktears tak dobre ale to je z hladiska žánru ktorý hrá kapela odveci si predstav že by sa Spice Girls volali Death Masochists , čo si myslim ze ich nazov sa ich žanru hodí
a to mas pravdu, ale stale je to dvojdielny nazov a nie je daka pomaly zlozena veta