@cof nehaj si to normalne man dneska chytila mania, chcela som si vybrat roztahovacik,ale kaslem na to, neham si ho... plus som si dneska este aj ucho prepichla
@cof predpokladám, že si chceš ten plug aj dať, či ho už máš ? pochopiteľne ak si ho chceš dať a nevieš ani ako to vyzerá... zisti si o tom niečo a do tých 1,5cm by sa ti to malo v pohode stiahnuť
a nepridávajte tu také chujové obrázky ako @mirka7 ten chalan si to roztrhol na koncerte pri pogovačke
@impulse chcem si ešte len dať...viem ako to vyzerá aj ako sa ucho rozťahuje len ma zaujíma to že keď si to budem chcieť dať preč či mi to zarastie... lebo centimetrovú dieru v uchu do 50-tky si nehodlám nechávať
@cof tak vieš, každý kto do toho ide musí počítať aj s tým, že sa mu to možno nezrastie to stiahnutie závisí od veľa vecí - spôsob rozťahovania, z akého materiálu je rozťahovák, aký dlhý čas to budeš mať v uchu atď... ale tak, pokiaľ by sa to nestiahlo tak riešením je zašitie laloka a to ti urobia v skoro každom piercengovom štúdiu ale myslím, že 1cm by sa mal stiahnuť.. tiež mám 1cm a keď si vyberiem tunel tak už po takých 4 hoďkách sa mi dáva naspäť ťažko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neni moje ale..
a nepridávajte tu také chujové obrázky ako @mirka7 ten chalan si to roztrhol na koncerte pri pogovačke