Áno, obaja dedovia sa so mnou rozlucili, bolo to zaujimave, jeden sen si nepametam ale ked mi zomrel prvy dedko tak prisiel ku mne , sadol si, zapalil si cigaretu a potom odisiel smerom do dvora, kde bolo take nekonciace svetlo. Dedo sa rozlucil aj s jeho dcerou, aj s manzelkou. Babka z druhej strany mi zase rozpravala ze ked niekto v jej rodine zomrel, ze vzdy spadol zo steny obraz. takze ano mam s tym skusenosti a verim v to, ci uz je to tym ze sa naozaj s nami rozluci, alebo sa iba nase podvedomie symbolicky rozluci s dotycnym a odlahci si mysel
áno alebo to bola len nejaká moja intucícia....ale v čase keď bol moj strýc, kerý mi bol ako brat, nezvestný tkaniak na začiatku leta sa mi snívalo že prišiel celý dobitý, tzakrvavený, zablatený knám objal ma a apovedal že už je konečne doma...o rok a pol keď ho našli niekde pri madaroch zistili ze zomrel pred rokom a pol nejak na začiatku leta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov