Caute,rad by som sa opytal ci sa tu da najst niekto na prijemne pokecanie, nehovorim ze si tu chcem hned najst babu ale som tu novy,neviem clekom ako to tu funguje a tak sa vas pytam je tu niekto taky vynimocny?
@ricky92 ja si dovolim nesuhlasit, zatial mi ako debilek pripadas,
a to sa bez fora nevies sam pohnut? preco si sem prisiel vlastne? pokial si prisiel komentovat, diskutovat a tak, tak to rob a nezakladaj fora s uplne nezmyselnymi otazkami ... pokial chces spoznat "vynimocnych ludi", tak si prejdi blogy, fora a kto sa ti nazorom zapaci, rozklikni si jeho webku, pozri fotky ci statusy, okomentuj mu nieco alebo rovno napis TSku, ze ti pride zaujimavy a chces podebatit ... pokial to nemusi byt hned zenska a vies normalne rozvijat temu a pytat sa, napis kludne aj mne, aj ja si myslim, ze som vynimocny, kto nie ...
@matwejo napriek tej prvej vete ti dakujem za tvoj komentar, aspon si mi to tu trochu ozrejmil.prvy asi jeden z mala co si na mne nepotrebuje zvysovat sebavedomie.,tak sa sem idem porozhliadat, dík
a vlastne si dostal peknu ukazku toho, ako to na birdzi chodi, vitaj tu do seba ludia len picuju, povysuju sa nad ostatnych a rozmyslaju ako co najvtipnejsie a najoriginalnejsie odpisat cloveka ktory od nich nieco chce, aj ked sa pyta slusne.
@wewo tu si tiez dovolim nesuhlasit ... ja sa nepovysujem, ale karham, ked vidim ocividnu blbost aspon z mojho pohladu ... a zas ludia si tu radi utahuju, hlavne ak ide o tu blbost ... lebo nepovazujem za rozumne zakladat forum s takou otazkou a temou, hlavne pokial clovek sa chce tvarit seriozne, tak predsa nepojde proti zdravemu rozumu a necaka, ze ked zalozi forum s takotou temou, ze sa mu do naruce pohrnu skveli, uzasni ludia
@ricky92 presne tak, spravaj sa ako najvacsi curak, tak dnes vyzera typicky birdzak. a ak este pri tom aj budes trosku trapne-vtipny, tak ta tu po par tyzdnoch v nejakom fore vyhlasia za osobnsot birdzu a za birdzacku celebritu
hlavne nezabudni, hned ako pribudne nejake forum, hned tam musis ako prvy koment napisat nejaku kokotinu ktora ma zakladatela ponizit, ved uvidis ako to tu chodi.. Sem si len chodia outsideri honit ego
@wewo si ma pekne odradil ja to tu skusim,a ked to nejako inak nepojde len dostat sa na uroven tychto,ani neviem akoby som to slusne nazval..tak to asi vzdam
@ricky92 ak si hladal komunitny portal s fajn ludmi a rodinnou komornou atmosferou, ktory navyse po technickej stranke funguje, tak si sa sem mal zaregistrovat tak 5 rokov dozadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ja
cize nie
asi
len tento
a to sa bez fora nevies sam pohnut? preco si sem prisiel vlastne? pokial si prisiel komentovat, diskutovat a tak, tak to rob a nezakladaj fora s uplne nezmyselnymi otazkami ... pokial chces spoznat "vynimocnych ludi", tak si prejdi blogy, fora a kto sa ti nazorom zapaci, rozklikni si jeho webku, pozri fotky ci statusy, okomentuj mu nieco alebo rovno napis TSku, ze ti pride zaujimavy a chces podebatit ... pokial to nemusi byt hned zenska a vies normalne rozvijat temu a pytat sa, napis kludne aj mne, aj ja si myslim, ze som vynimocny, kto nie ...
a vlastne si dostal peknu ukazku toho, ako to na birdzi chodi, vitaj tu do seba ludia len picuju, povysuju sa nad ostatnych a rozmyslaju ako co najvtipnejsie a najoriginalnejsie odpisat cloveka ktory od nich nieco chce, aj ked sa pyta slusne.
hlavne nezabudni, hned ako pribudne nejake forum, hned tam musis ako prvy koment napisat nejaku kokotinu ktora ma zakladatela ponizit, ved uvidis ako to tu chodi.. Sem si len chodia outsideri honit ego