@prodigy1 , však su tu same kokotiny, temy ako si sa vyspal, kake su farby anduliek, bavi ťa stolny tenis, no dopiče to akurat 12 ročne decka nech si rozpravaju v škole pod lavicu, treba tu nejake vzrušo až sa nam ide dobre a veselo spať nie?
@ygor , ygor, som optimista, mam rad život a srandu a seriem čo si kto mysli o mne, ja to prežijem len ty si davaj pozor na seba aby ťa niečo horšie nepostihlo, ked si taky 100% a citiš sa dehonustujúco.....filip
@finwaell velka hviezda birdzu a čim si si to zaslužil však o tebe nikto nevie, a kto si ked si tak nahravaš, nie si nahodov kurtizan?, ak vieš čo to je....
a urob si vynimku hned teraz a chod sa vysrať.......filip
@ygor Ty mu určite len závidíš to BMW (alebo čo to má za auto)!
A áno, @finwaell je jednoznačne "kurtizán" a vôbec tu aktívne nefungoval niekoľko rokov...
@zajko30 Je pekné, že sa tváriš aké úžasné slovíčko si práve použil, ale asi ťa sklamem pretože to slovo neexistuje... Keď už máš potrebu označiť niekoho za mužskú prostitútku, používa sa slovo gigolo
@ygor pridaj sa ku kokine, a vtej skupine budete aspom zabudnutí inteligenti, bez srandy, života a ciela. pochybujem aj tak že sta taki mlady ako uvadzate, pripadate mi 60 ročný s tymi vašimi názormi........ a možete už nacvičovať skok do truhly, lebo ste tu aj tak na hovno na svete....
@ 38 39 a som ešte zabudol poznamenať, viac sa tu nemontujte do mojich tem...ani ja sa vam nebudem starať do toho vašeho Hnutia pre skornatených traslavých starcov....filip
@galinka , ale jasan, že viem že kurtizan je gigolo ale to by na finwaella bolo pekne pomenovanie a to si ten inteligent - kreten nezáslúži. a možno že je aj impotent, lebo impotenti maju take svetove názory o morálke mladých inač by tu nesral chujoviny.....filip
@midnight , si na mna zatazeny alebo si fakt prihriaty, ked sa obtazujes vstupovať do mojich tem, a neurazaj aj druhych kôli mne..... a ake IQ pouzivatelov to akože teba znižuje
dokaž svoje priemerne IQ ako pišeš, a vyser sa na mna a daj mi pokoj....filip
@ mm47 , prezrad ako sa volaš, a keby si bol studeny, tak to by už bolo s tebou amen, myslel si hetero, že?
@ pernik, a ozval sa nam perniček, normalne som uvažoval čo je s tebov, chápeš, ako je možne že na teba myslim??? ale ja na to prídem....veviem čo je na tom ked sa pytam na ženske proporcie akle maju muži radi...čo si vlastne?.....filip
@zajko30 Teraz si to zaklincoval fakt Ťa ľutujem chlapče eeh.. filip... a to som myslel že už to viac nejde...
kurtizán? rofl čo takto naučiť sa používať aspoň jeden jazyk poriadne?
Ale vážne... nie si náhodou fake a len si z nás všetkých strašným spôsobom uťahuješ? Lebo retardácia tohoto stupňa by už mala byť smrteľná (rýchlo si nájdi slovník cudzích slov )
asi si to zle pochopila, myslel som tym ze ako sa povie ak velka rit vie ocarit a netreba sa za to hanbit a s tou anorexiou som to myslel obrazne, to ze sa niektore baby trýznia rôznymi hladovkami aby vyzerali ako modelky a nakoniec su to len vyziabnute žaby a aj tak ak to maju v genoch im nic nepomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
To sa podarilo
hehehe
filip
filip
@ygor smutné ale pravdivé..
a urob si vynimku hned teraz a chod sa vysrať.......filip
a po tvojich diskusiách ma asi nič horšie nestretne...
ak chcete pridajte sa do môjho klubu Hnutie za inteligentné, zaujímavé a trefné ankety a diskusie
» www.birdz.sk/grupa/730/...
A áno, @finwaell je jednoznačne "kurtizán" a vôbec tu aktívne nefungoval niekoľko rokov...
@zajko30 Je pekné, že sa tváriš aké úžasné slovíčko si práve použil, ale asi ťa sklamem pretože to slovo neexistuje... Keď už máš potrebu označiť niekoho za mužskú prostitútku, používa sa slovo gigolo
filip
zajko, ale že fakt, už nepruď, prosím, choď na pokec, tam budeš frajer a boss, tu len znižuješ priemerné IQ používateľov
dokaž svoje priemerne IQ ako pišeš, a vyser sa na mna a daj mi pokoj....filip
@zajko30 počuj a ten tvoj Mário ma akú riť?
moja poklona =D =D =D =D
A radšej byť skôrnatený starec ako modelový príklad blbca obhajujúceho sa tým aký je freecoolin
Že @zajko30 je zas a znova narušený jedinec
Začína to byť stereotypné.
@ pernik, a ozval sa nam perniček, normalne som uvažoval čo je s tebov, chápeš, ako je možne že na teba myslim??? ale ja na to prídem....veviem čo je na tom ked sa pytam na ženske proporcie akle maju muži radi...čo si vlastne?.....filip
kurtizán? rofl čo takto naučiť sa používať aspoň jeden jazyk poriadne?
Ale vážne... nie si náhodou fake a len si z nás všetkých strašným spôsobom uťahuješ? Lebo retardácia tohoto stupňa by už mala byť smrteľná (rýchlo si nájdi slovník cudzích slov )
najprv by som ťa chcela upozorniť..choroba=anorexia,dievča postihnuté chorobou=anorekTička
a v druhom rade nie každá môže za to,že je taká "vyziabnutá"...je smiešne ako každý útočí na "vyziabnuté",ale na tučné prasatá nemá nikto nič!