Máte radi túto skupinu??? Ja mám omnoho radšej ešte pôvodný Nightwish s Tarjou... Anette sa mi moc nepáči, hlavne hlasovo... A album Dark Passion Play ani len nepočúvam... Aký názor máte na to vy???
Kedysi, v ranných začiatkoch som ich počuval.Teraz už len veľmi veľmi sporadicky.Nightwish bol fajn, ale s Tarjou.Anette nedosahuje kvality Tarji a celkovo mi ich tvorba príde už na jedno kopyto po odchode Tarji.
aj ja som s nimi zacinal, a pacia sa mi ich starsie veci, ale aj s Anette to nie je take zle... Samozrejme ze spieva uplne inac ako Tarja, ale nespieva zle. Ale ked je niekto zvyknuty na operny hlas v tej hudbe, tak mu toto pride ako slaby ovocny cajicek...
Moje prve zaciatky s rockom a metalom tak sem urcite zaradujem aj Nightwish to bola taka moja metalova bomba ktoru som pocuvala vkuse...bez Tarji to uz nie je ono to vie kazdy ale Anette mi v podstate nevadi ich album je skvely.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
fucking epic!
Hoci teraz ich počúvam len občas, takpovediac z nostalgie.
A proti Anette nič nemám
Pre mňa je to ako stelesnenie gýču, nevkusu, nechutnosti a všetkej metalovej zloby.
Ak by sa ma opýtali, aké najhoršie kapely poznám, tak by sa to bilo na prvej priečke so Senzusom.