Ludia je to uz kusa starsia sprava, presnejsie z roku 2005, ked clenovia kapely Nightwish, oznamili Tarji prostrednictvom listu, ktory bol neskor aj oficialne zverejneny, ze uz ju v kapele nechcu a teda ma vyhadzov. Ja si myslim ze Tarja Turunen je jedna
No tak mate pravdu, Tarja spievala uzasne. Ale preco potom dostala vyhadzov ? Podla mojich informacii jej na skupine az tak nezalezalo. Vraj bola egoisticka a povrchna. Ak to bola pravda tak davam za pravdu skupine, len by narusovala vztahy. Ale ak nie tak potom neviem preco by ju vyhadzovali. A ta nova......no fuj
Saddath:vystihol si to presne s tym"skvelu"...tie uvodzovky tam naozaj patria ...
Flamerage: mno v liste od skupiny to bollo naozaj tak napisane ze narusovala vztahy v skupine a ze sa viac venovala svojim veciam ako skupine, ale na druhu stranu ona tvrdi v reakcii ze to tak vobec nie je a ze na skupine jej zalezalo....clovek nikdy nevie co je pravda a co nie, ale urcite to bola perfektna spevacka
Tarja je úžasná speváčka milujem jej singel I walk alone a The Reign skvele vecicky, booklet sa zda fajn a Tarja maká o 106 prajem jej úspech, bo má nezabudnuteľný hlas. Nový album od Nightwish The Dark Passion Play je úžasný, mojou srdcovkou je The Poet and The Pendulum úžasná skladba
Podla mna tiez zrobili chybu,.. aj ked Tarji, sa teda zatial dari ( zevraj koncert v Zline bol skvely ) ale uz to nieje ono, aj ked ma skvele songy na new albume...
A na terajsi Nightwish asi skoda reci proste ta nova je oproti Tarji nula..Podla mna uz to nieje Nightwish.... zial
inak ked sa mam vyjadrit k Tarji,tak ju obdivujem..vokalistka,s krasnym,nebeskym hlasom..relax je pocuvat jej neobycajny hlas..raj..a paci sa mi cela jej tvorba..cize aj skladby spievane po finsky..Tarja,24.10 v Bratislave..uz sa na nu tesim
Ak sa mám vyjadriť ja, tak Nightwish je vcelku fajn, hudba zlá to nieje, ale sestra si to púšťa 24/7 na mojích 5.1 a MNE SA Z TOHO SPEVU CHCE GRCAŤ!!!!
Ja to proste nechápem, speváci mojich obľúbených kapiel sa tiež nemusia všetkým páčiť, ale skrátka spev tej speváčky by som používal na rozháňanie davov pri demonštráciách a na psychické týranie väzňov!
Sorry decká, ale vážne, chvíľu sa to dá, ale inak...
Viva Aretha Franklin, Janis Joplin, Annie Lennox, Tina Turner...
Tarja je úžasná ♥ ale tá Anette je strašnááá :-! veď s ňou nightwish bude pomaly znieť ako nejaké disco!! prebohaa nevadí, tarja má teraz super sólovú kariéru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Flamerage: mno v liste od skupiny to bollo naozaj tak napisane ze narusovala vztahy v skupine a ze sa viac venovala svojim veciam ako skupine, ale na druhu stranu ona tvrdi v reakcii ze to tak vobec nie je a ze na skupine jej zalezalo....clovek nikdy nevie co je pravda a co nie, ale urcite to bola perfektna spevacka
Anette nieje zla, a Dark Passion Play je vynikajuci album, aj ked Century Child tak lahko neprekonaju.
A z vyjadreni Marcela Cabuli (Tarjin manazer + manzel v jednom baleni) verim skor Tuomasovej verzii.
Tarjin aktualny singel I Walk Alone tiez nieje zly, ale chyba tomu skladatej Tuomasovho rozmeru.
new fansite Tarja Turunen,kto je fanusik,urcite si to kuk
take osobnejsie
A na terajsi Nightwish asi skoda reci proste ta nova je oproti Tarji nula..Podla mna uz to nieje Nightwish.... zial
No ved porovnajte a posudte vy!
a Anette Olzon-to je krava..neznasam ju..
Ja to proste nechápem, speváci mojich obľúbených kapiel sa tiež nemusia všetkým páčiť, ale skrátka spev tej speváčky by som používal na rozháňanie davov pri demonštráciách a na psychické týranie väzňov!
Sorry decká, ale vážne, chvíľu sa to dá, ale inak...
Viva Aretha Franklin, Janis Joplin, Annie Lennox, Tina Turner...
idete niekto na jesen na koncik tharije?