Ked nikomu nenapisem alebo nezavolam nik sa mi neozve vsetci na mna kaslu. Strasne by som chcela mat priatelov s ktorymi by som sa mohla o hocicom porozpravat a ktorí by sa o mna zaujímali ale neviem ako sa zmenit ako zmenit svoj zivot.aky zivot zijetevy
Rob nieco zaujimave, nieco co ta bavi, davaj do toho vsetku energiu kolku mas, mysli pozitivne, nepripustaj si ze si nudna a nikoho nezaujimas, proste si chod svoje a ludi tym pritiahnes
Ale zase trochu samoty nie je na skodu, poslednu dobu sa venujem len a len sebe a svojim veciam a je mi tak skvele
nechcem byť zlý ... ale ľudí väčšinou nezaujímajú ľudia z ktorých nič nemajú ... tak to proste chodí vo svete ... či už peniaze, emocie, psychickú pomoc, alebo lásku
ľudia asi nevedia čo im môžeš ponúknuť ...
a potom sú tu ešte ľudia ktorí z vysoka serú na to či máš alebo nemáš čo ponúknuť a budú ťa mať radi pretože si fajn a milá (takých ľudí je najmenej) a pri nich je napravdepodobnejšie že o tebe nevedia, nepoznajú ťa
najdi si frajera to mas tisic v jednom - vsetkych kamosov, kamosky, milenca, psychologa, masera, vankusik, ohrievac, v mojom pripade aj kadernika a modneho poradcu
tak tuna si na spravnom mieste. Mna tiez mnohi ignoruju, aj ked sa s nimi kazdu chvilu kontaktujem. Rodina a stare kamaratstva, to pre mna akosi nefunguje.
@melancholik Ale skús sa zamyslieť nad tým, čo si napísal- je to všetko pravda. A KAŽDÝ človek hľadá len takých, ktorí môžu niečo ponúknuť. Ako si písal "a potom sú tu ešte ľudia ktorí z vysoka serú na to či máš alebo nemáš čo ponúknuť a budú ťa mať radi pretože si fajn a milá " Ibaže aj títo ľudia sú s ňou len preto ,že im má čo ponúknuť (v tomto prípade ide o to, že sa s ňou dobre cítia. Keby sa necítili, tak s ňou niesú. Takže svojim spôsobom im ide iba o ich pocit uspokojenia, aj keď si to sami neuvedomujú.) Všetky vzťahy sú sebecké (aj láska. Hľadáš niekoho, s kým ti bude dobre. Teda on ti môže ponúknuť pocit bezpečia, podpory, atď. Aj keď sa to skrýva za také ušľachtilé vlastnosti, je to len o výhodách, ktoré to prináša).
Ale to je len môj osobný, trošku pesimistický názor.
@Mollly123 Pozri sa na to tak- aké záujmy majú tvoji priatelia? Ak nemáte veľa spoločného, tak jasné že ti nezavolajú, keď idú napr. do divadla a teba to nebaví. Musela by si byť veľmi temperamentný človek, aby si bola stredobodom skupiny, aby ťa všetci všade brali. Ale naozaj, byť sama nie je zlé. Je to lepšie, ako keby ťa mali stále s niečim otravovať. To by si ich musela neustále odmietať, a nakoniec by si povedali, aká si netýkavka, a už by ťa nikam nepozvali. Dokonca by sa mohli aj uraziť. Ber to tak, že teraz môžeš byť sama koľko chceš, a keď chceš spoločnosť, tak proste niekoho zavoláš. Je to celkom super podľa mňa.
nechela by som :/ treba byt zhovorcivy a kamarati sa najdu vzdy ..u mna je to tak ze vzdy ked nejaky kamarat odide (teda uz len "kamarat" ) tak ho nahradi niekto iny bud lepsi alebo horsie ale vzdy ma ten clovek nieco nauci ludia su fajn ale niekedy potrebujem aj ja byt sama
ja mám opačný problém, každý mi píše, volajú ma kade tade ale mna ludia otravuju a chcem byť sama
verím, že raz aj ty dospeješ do takého okamihu, možno podobného, kde ti bude stačiť jedna kamarátka
@nostroma ale nie je zly...samozrejme suhlasim...ja som chcel trochu nastolit iba ten prierez medzi ludskym uvazovanim...na svete neexistuje nic nezistne pretozekazdy cin a akt ma svoj dovod a nieco mu predchadza, teoria nezistnosti je zalozena na omyle ,,budis svetlo,, ale bez predom povodnej akcie reakcia nikdy nevznikne...
ludi som v tom komente rozdelil iba na tych ktorych inych beru ako prostriedky,alebo ,,veci,, doslova...a na skupinu ludi ktori inych beru ako bytosti...nie sposob dosahovania svojich potrieb alebo podobne
Buď rada... Ja mám zas kamaráta čo mi furt vypisuje o zenách z Badoo a furt ma spamuje holými p*čami čo mu posielajú.
A furt ma volá oď so mnou do Senca, do Šiah, na mlynskú za ženami lebo tam su také a také a majú aj kamarátky a koho to baví furt lietať za nejakými.
Ked budes k ludom mila, budu ta vyhladavat : - ) ale v podstate z egoistickych dovodov, aby si im zlepsovala naladu egoizmus je nam prirodzeny, na skutocny zaujem musis cloveka naozaj niecim oslovit. Ale ak ti to zlepsi naladu, urcite v tom niesi sama : - ) pomahaj, usmievaj sa a ludom budes chybat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom mám aj také dni ked si prosím aby mi už dali všetci pokoj
to je zivot
Ale zase trochu samoty nie je na skodu, poslednu dobu sa venujem len a len sebe a svojim veciam a je mi tak skvele
ľudia asi nevedia čo im môžeš ponúknuť ...
a potom sú tu ešte ľudia ktorí z vysoka serú na to či máš alebo nemáš čo ponúknuť a budú ťa mať radi pretože si fajn a milá (takých ľudí je najmenej) a pri nich je napravdepodobnejšie že o tebe nevedia, nepoznajú ťa
Ale to je len môj osobný, trošku pesimistický názor.
@Mollly123 Pozri sa na to tak- aké záujmy majú tvoji priatelia? Ak nemáte veľa spoločného, tak jasné že ti nezavolajú, keď idú napr. do divadla a teba to nebaví. Musela by si byť veľmi temperamentný človek, aby si bola stredobodom skupiny, aby ťa všetci všade brali. Ale naozaj, byť sama nie je zlé. Je to lepšie, ako keby ťa mali stále s niečim otravovať. To by si ich musela neustále odmietať, a nakoniec by si povedali, aká si netýkavka, a už by ťa nikam nepozvali. Dokonca by sa mohli aj uraziť. Ber to tak, že teraz môžeš byť sama koľko chceš, a keď chceš spoločnosť, tak proste niekoho zavoláš. Je to celkom super podľa mňa.
verím, že raz aj ty dospeješ do takého okamihu, možno podobného, kde ti bude stačiť jedna kamarátka
ludi som v tom komente rozdelil iba na tych ktorych inych beru ako prostriedky,alebo ,,veci,, doslova...a na skupinu ludi ktori inych beru ako bytosti...nie sposob dosahovania svojich potrieb alebo podobne
A furt ma volá oď so mnou do Senca, do Šiah, na mlynskú za ženami lebo tam su také a také a majú aj kamarátky a koho to baví furt lietať za nejakými.