Nejak sa neviem zbavit zavislosti na nikotine. zistil som ze mi nikotin pomaha. ked sa mi uz nechce pracovat tak si zapalim a znova ma to nakopne, tiez fajcenie pomaha ri odburavani telesnej hmotnosti takze nemusim chodit cvicit a napriek tromu som chudy vpodstate ani nie som hladny. akurat to ma dost vela negativ co sa tyka pluc. dym proste do pluc nepatri. tak som si kupil snupaci tabak ale efekt som si nevsimol, mozno to nieco robi ale neviem co.... na cigaretu to proste nema. Objednal som este zuvaci tabak su to take male sacky ktore sa zuju vraj to nema skoro ziadne negativa iba z toho zltnu zuby, kedysi to zuli kovboji, dnes to zuju hokejisti, futbalisti a narozdiel od cigariet im to neskodi po fyzickej stranje, len sa to vraj ma furt vypluvat co moze byt v spolocnosti iných ludi nechutne. Sposobuje to sice rakovinu ustnej dutiny ale v omnoho nizsom percente pripadov ako fajcenie rakovinu pluc.zuvaci tabak by mal byt silnejsi ako cigareta tak uvidim. skusai ste to uz niekto?
ja som mala na cige rada len ten moment, kedy si z nej potiahnem a pocuvam ako sa pali papier a praska to. to by mne zuvaci tabak nenahradil :> nejde to? len tak si povedat, ze jebem na to a proste si len jedneho dna nezapalit ani nic?
nakopne ta aj zeleny caj aj kava a ine nezdrave napoje, cvicit zas ludia chodia skor nech su zdravi a to z cig asi nie si neviem, ja byt na tvojom mieste, tak sa pokusim pochopit, ze som stastny clovek, ze napriklad tu rakovinu nemam a nebudem robit veci aby som si to sposobila dobrovolne. skus na to ist psychikou a nie snazit sa nahradzat jednu zavislost druhou :x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nakopne ta aj zeleny caj aj kava a ine nezdrave napoje, cvicit zas ludia chodia skor nech su zdravi a to z cig asi nie si neviem, ja byt na tvojom mieste, tak sa pokusim pochopit, ze som stastny clovek, ze napriklad tu rakovinu nemam a nebudem robit veci aby som si to sposobila dobrovolne. skus na to ist psychikou a nie snazit sa nahradzat jednu zavislost druhou :x