@sasi2680 Ako nad tým som tiež rozmýšlal, ale proste asi budeme potrebovať druhú konzolu doma a s týmto by sa dalo aj jednoduchšie behať na Slovensko. Čo ma sere nie je ani ten obmedzený výber hier, ale skor ich cena.
@karlotiskot prečo druhú konzolu? sa bijete o to, kto pôjde hrať?
hm tak podľa mňa tie ceny hier pôjdu časom dole,, veď aj tekken je tuším na vr, ak si dobre pamätam a sme kupili tiež tuším do 20e
@sasi2680 Zatiaľ nie, ale sú časy, ked ma poriadne sere, že je na rade ona.
Kurva VR som si mohol požičať na firme, ale akosi som nestihol. Na druhú stranu každý kto to mal doma mi vravel, že tak dramatický zážitok to nie je a dosť z toho bolieva hlava.
@sasi2680 Jaaj a to s to cenou a obmedzenym poctom hier som myslel na toho switcha ale zasa no ono v tomto je to rovnake s VR preto sa mi tazko rozhoduje ale to VR ma tu vyhodu ze fakt tie ceny klesnu, zatial co switch ma ceny hier tie iste uz rok
@gnomeslayer ako hra je to v pohode ale prestala by ťa baviť už pri datadisku a je celkom dosť krátka. keď už kúpiš tak radšej kvoli assassins creed: odyssey, momentalne nie je hratelnejšia vec v tomto žánry, tiež si bojový systém prevzali a začlenili z horyzonu takže nie je o čom.
switch ma dostatocny pocet hier uz teraz. slovo obmedzeny by som tu rozhodne nepouzil. a to nehovorim o tom co este vsetko vyjde...
vr neni ani z daleka na takej urovni aby malo vobec zmysel nad tym premyslat. par hier mozno ktore sa oplati len vyskusat...potom clovek pride na to ze to vobec neni take dobre ako cakal...
@kosmiklove Ale je obmedzený. Nie až tak veľmi, ale je a ceny tych hier to je tá najvačšia investícia. Ale to čert sral tie ceny, pretože tak je to vždy s konzolou kým sa poriadne nerozšíri, ale robí sa naň zatiaľ malé množstvo hier. Ako mne to zatiaľ postačuje - Diablo 3 a ani skyrim či dalšie takéto hry som zatial nehral takže uplne mi to sadne v tom výbere aky na to je + je tam strašne vela RPG. Ale povezdme si uprimne, sú to hry kvoli ktorým by ti stačilo aj PS3 ak niesi nejak spešl nahonený na zeldu, mária a pokémonov.
Switch je proste prenosna konzola a v tom je jej cena, nie v rozmanitosti hier, alebo ich kvalite. Je to proste pecka do ruky a preto ju aj chcem, lebo viem ze by som to vyuzil kadekde.
VR je asi presne to co hovoris z toho co mi hovorili kolegovia. Mohol to mat clovek na pol roka doma vzdy. Kazdy to mal doma asi mesiac potom to doniesol naspat a nikto, absolutne nikto kto to mal som neviddel ze by bol z toho nejak nadseny.
@gnomeslayer séria uncharted (to máš hneď 5 hier) , spiderman, Detroit a mnoho ľudí odporúča ešte god of war, ale ten som nehral tak neviem. A ako bonus napríklad crash bandicoot, aj keď ten nieje už exkluzívny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hm tak podľa mňa tie ceny hier pôjdu časom dole,, veď aj tekken je tuším na vr, ak si dobre pamätam a sme kupili tiež tuším do 20e
Kurva VR som si mohol požičať na firme, ale akosi som nestihol. Na druhú stranu každý kto to mal doma mi vravel, že tak dramatický zážitok to nie je a dosť z toho bolieva hlava.
ale ak nepribalíš nový Fire Emblem alebo nového Pokémona, čo má vyjsť, tak sa nemáme o čom baviť
switch ma dostatocny pocet hier uz teraz. slovo obmedzeny by som tu rozhodne nepouzil. a to nehovorim o tom co este vsetko vyjde...
vr neni ani z daleka na takej urovni aby malo vobec zmysel nad tym premyslat. par hier mozno ktore sa oplati len vyskusat...potom clovek pride na to ze to vobec neni take dobre ako cakal...
Switch je proste prenosna konzola a v tom je jej cena, nie v rozmanitosti hier, alebo ich kvalite. Je to proste pecka do ruky a preto ju aj chcem, lebo viem ze by som to vyuzil kadekde.
VR je asi presne to co hovoris z toho co mi hovorili kolegovia. Mohol to mat clovek na pol roka doma vzdy. Kazdy to mal doma asi mesiac potom to doniesol naspat a nikto, absolutne nikto kto to mal som neviddel ze by bol z toho nejak nadseny.