Mno ze rozhodla som sa vytvorit si vlastne forum....A kedze nehorazne zboznujem Nirvanu tak to bude o Nirvane...Cakam vela prispevkov decka...Hocico...Aj ked Nirvanu neznasate, aj ked ju milujete...Jednoducho sem napiste svoj nazor...Alle kludne to moze b
no, nirvana je jedna z tých skupín, ktoré by som chcela vo svojom živote vidieť naživo. myslím, že ich koncert by stál za to. bohužiaľ. inak nirvanu môžem. nirvana je klasika... už len ten názov!!!
a keď hovoríš, že akékoľvek príspevky... tak... mala som na zš spolužiaka, ktorý bol miništrant a počúval nirvanu a veľmi ju miloval (vlastne stále ju miluje) a mne to príde také milé... no nie?
nirvana ? muka...nechapem ako sa dokazali thak presadit beriem par songov ktore boli podarene "hity" vdaka ktorym zarobili strasne prachy...ten isty princip ako guns n roses
no co je na nirvane klasicke ??? striedat par akordov vyhradnutych z panku otrepany spev texty nic moc..nechce vyryvat ale toto proste nestoji ta kapela nestoji za vela ako par dobrych skladieb to nerobi z kapely legendu guns n roses mali aspon dobrych hudobnikov co sa o nirvane povedat neda
no ok.. mozno neurobili nic prevratne, ale mali nieco do seba.. lenze tie dnesne 15-ky ich pocuvaju, ale ani nemaju sajnu, ze preco.. keby mali na nich aspon svoj vlastny nazor..
mozno mali mozno nie ...mne ich hudba nehovori nic ale kedze tolko ludi ich este stale pocuva to znamena ze tu neboli nadarmo a ci ich pocuvaju 15tky to je mi jedno lepsie ked pocuvaju nirvanu ako keby mali pocuvat ten bezduchy hip hop alebo pop.. nirvana mala aspon nieco spolocne s rockom
Nirvana patrý k mojim najobľubenejším skupinám s Evanescence su moje topy vynampu len smola žespevak zomrel hmm škoda ho , ale čo už no mam ich posledny album s 2002 a je šupa
posledny album z 2002? lol este ze je mrtvy od 1994
Sebek: CO sa týka NIrvany, tak z casti mas pravdu, ale naskytuje sa mi otazka : NO A CO? Njede predsa o to ako zlozitá je hudba,ale o to co ti dáva nie?
a co sa týka Gunsu, tak moj nazor na nich je neobjektivny tak sa radsej nevyjadrujem, ale im sa rozhodne nepripisuju väčšie zasluhy ako by sa mali
thak ja si potrpim na kvalitnu muziku a nebudem pocuvat 2-3 akordy celu pesnicku pripadne album unudi ma to na smrt a neda nic je to thaka hudba na jedno vypocutie a potom to uz je thake opocuvane ze sa to neda a tvoj nazor je je neobjektivny co sa tyka aj nirvany tahk ako aj moj
no NIRVANA, ty kks jedina kapela ktoru dokazem pocuwat vkuse dokola aj jednu penicku proste no milujem...kurt bol podla mna uplne vynimocny clowek ktoreho malo ludi chapalo ale v niektorych jeho textoch sa wiem dost dobre najst ....proste nirvana 4ewer....lepšie zhorieť ako vyhasnut....Kurt Cobain.....
Nirvanu som zacala pocuvat ked som mala depku a nic sa mi nechcelo.... moj oblubeny album je Unplugged in New York aj ked je to akusticke ale neopisatelne krasne... no a k Kurtovej smrti... citala som aj take absurdity ze udajne vyskocil z okna ... dalej som citala ze nejaky chlapik volal policiu a oznamil ze ho zabil... prisli k nemu a zastrelil sa... tiez hovadina ... no a dalej ze na zbrani ktorou sa mal zastrelit neboli ziadne odtlacky a posledne vety v liste na rozlucku boli napisane inym pismom... no... newem comu mam verit.
Pre Mliecakkorova: Kazdy kto ma rad nirvanu by podla mna nehorazne rad siel na ich koncik...ale nebojme sa..raz sa seci tam hore...alebo tam dole..to je jedno...stretneme a hodime s kurtom fest velky koncert....a ten ministrant....je to zlate...ale preco nie...aj take musi byt...
For Sebek a Hwinula: Sebeku...Su to klasiky...Neviem ako ty ale poznam len fakt malo kapiel, ktore robia hudbu len pre haluz alebo dobry pocit...A ak take su tak to su len cisto garazove kapielky, ktore mam sice nehorazne rada, ale ak sa neposnazia, tak to nikam nedotiahnu...a vlastne je potom cela pointa na kakac...A Nirvana a GNR?? Mali fanusikov, mali prachy, mali sa dobre...Teda no...Dobre ako dobre...A miluju ich dodnes tak aky problem...Bud ich milujes alebo nie...Hwinula....Tak to ma byt..ja mam ten isty nazor ako ty...
For Sebek...Nirvana nemala dobrych hudobnikov?? A kam to dotiahol bubenik...Ak by nebol dobrym hudobnikom asi tazko by tu dnes medzi nami bolo Foo Fighters..:A asi tazko by potom mali taky uspech...A na bicich hral ako boh..Ved ked do nich udieral, nieraz museli vymienat blany...Takze asi boli dobrymi hudobnikmi...A bohuzial...Co sa tyka akordov a hudby vobec...Grunge je o tom...A o tom aj vzdy bude...A o preberani sa nebavme..Dnes uz kazdy opakuje po kazdom...
Mno a co sa tyka 15 tiek....Tak toto jedine ma dokaze nehorazne nasrat...Nejde o to ci pocuvaju nirvanu alebo emo alebo hocico...V dnesnej dobe uz decka vobec nezaujima ako kapely vznikli cim presli...V dnesnej dobe sa pocuva to, co je moderne...A to ma stve...Zastavaju si svoje kapely, pritom ani nevedia preco....Nevedia o nich nic...A dokonca niektori ani nevedia co vyjadruju jednotlive songy...Nevedia co znamenaju..Aku sitiaciu vyjadruju...Toto by sa malo podla mna zmenit, inak hudobna scena upadne do zabudnutia...A secko bude len o mode...A teraz maly doplnok...Moje velke uznanie seckym, ktori maju hudbu naizaj v srdci...
ked zakladatelka tak miluje nirvanu tak som zvedavy ci aj rozumie textom a vie o com sa v pesnicke hovori... lebo ak ich pocuvas a nemas absolutne ani paru o com sa v skladbe spieva (nepoznas preklad ani len nazvu) tak sa nemozes povazovat za plnohodnotneho fanusika... a takych kurt nenavidel
For Mirokic: Inak by som to forum nezakladala...Myslim si ze sa mozem povazovat za plnohodnotneho fanusika...A suhlasim s tym co tvrdis...Sak som to aj niekde vyssie sama spomenula...A pravidelne robim aj v skole o Nirvane prednasky na estetike a na rustine...Takze ak sa odhodlam o Nirvane rozpravat este aj po rusky...Bez papierov, tahakov, pomocok a kecov z internetu, tak asi o tom aj nieco viem...
moj nazor o nirvane je len pozitivny nirvanu mam strasne rad je tho ..da sa povedat moja citovka..milujem nirvanu a mam rad ludi ktory ju uznavaju..inac ahoj laska
Hej Nirvana je aj navzdy bude moja srdcovka,ale nemam rad ked sa povie grunge tak si kazdy vybavy len nirvanu.Mudhoney,Alice in chains,l7,soundgarden,babes in toyland,to je tiez velmi kvalitna hudba ktora stoji zato.
Ach jaj...Nikto tu davno neprispel... Ludia som uvelicena...Moja dovolenka bola perffis vdaka kniham o Nirvane...Odporucam..Odporucam...Je to poucne secko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a keď hovoríš, že akékoľvek príspevky... tak... mala som na zš spolužiaka, ktorý bol miništrant a počúval nirvanu a veľmi ju miloval (vlastne stále ju miluje) a mne to príde také milé... no nie?
chcem na ich koncert no hadam s ami to podari ekd vynajdem stroj casu aaaaaaa uplne ich milujem...to hadam staci..
Sebek:naahodou NIRVANA a GNR najvacsie klasiky i ked sa navzajom moc nemali v laske ale su to moje dve naj naj
ale to tu musi kazdy novacik zakladat diskusiu o tom ako velmi Nirvanu "miluje"?? bolo to tu sto krat..
uz mi to pripada, ze kazdy chce len splynut s davom, tak povie: " jeej Nirvana.. ja ich milujeeem.." OMG
..
Sebek: CO sa týka NIrvany, tak z casti mas pravdu, ale naskytuje sa mi otazka : NO A CO? Njede predsa o to ako zlozitá je hudba,ale o to co ti dáva nie?
a co sa týka Gunsu, tak moj nazor na nich je neobjektivny tak sa radsej nevyjadrujem, ale im sa rozhodne nepripisuju väčšie zasluhy ako by sa mali
Kurt Cobain- najvätší človek čo kráčal po zemy
Grunge- moja cesta