Od septembra nastupujem na VŠ a stále sa neviem rozhodnúť či ísť na intrák alebo privát. Na FB som videla nejaké fotky, izby ŠD Zobor vyzerajú super, na Nitre už horšie.. sú na tom Zobore všetky zrekonštruované? Vraj ubytko poskytujú aj na nejakej fare?
Prípadne môžem si aj sama vybrať, na aký intrák chcem ísť? Alebo si prváci sami nevyberajú? Inak počula som, že s intrákmi je to dosť ťažké, ale som z východu, tak predpokladám (dúfam že ho dostanem vďaka za všetky odpovede
A pardón za nesprávne pridelenie tohto fóra do kategórie Auto-moto na mobile mi to zle zobrazovalo, zmenit mi to nejde a čakať 3 hodiny, aby som ho mohla pridať znovu sa mi tiez nechce
Neviem nakoľko sa veci zmenili za 2 roky, ale keď som ja nastupovala počula som,že intraky boli novoprijatým študentom prideľované v 2kolách. Ja som dostala intrak niekedy v polovici augusta ako 2. Kolo a vtedy nám izbu aj intrak pridelila škola. Inak Zobor ma prerobenú asi len polovicu izieb.
Keď ti pridelia izbu tak je to už len o šťastí, ale popravde všetko sa dá prežiť. Ja som 1. rok bývala na starejštvorke a mali sme tam poschodové postele, plus bývali sme na prízemí takze ešte aj mreže na oknách. Teraz mám zase takú super izbu, že by som nešla na privat ani keby to bolo lacnejšie
Keby si chcela vedieť niečo viac, tak mi napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Keď ti pridelia izbu tak je to už len o šťastí, ale popravde všetko sa dá prežiť. Ja som 1. rok bývala na starejštvorke a mali sme tam poschodové postele, plus bývali sme na prízemí takze ešte aj mreže na oknách. Teraz mám zase takú super izbu, že by som nešla na privat ani keby to bolo lacnejšie
Keby si chcela vedieť niečo viac, tak mi napíš