ja Nitru asi najviac zo všetkých miest neznášam, je tam o ničom pešia zona, samí nackovia a bezdomovci ,jebnutý ľudia (česť vínimkam)a nič tam není len hrad a zobor, najkrajšia je banská bystrica
nitra je otrasna , vsade aby som chodila busom ,inak by som si v tom meste zodrala nohy , pesia o nicom , len jedna ulica a katedry rozhadzane , neviem na co sa tam hraju , otras , sami bezdomovci .a na buse sa kazdu chvilu niekto prihovara a zobre , dobre ze mi nevytrhnu hamburger od ust...to je moj uprimny nazor.OTRAS!!!
Nitra nic moc, jediny cas kedy vidno ludi v uliciach je piatok v noci. Ehm pardon na jednej ulici + SP. Ale ked idete cez mesto taku nedelu na obed, tak to je ciste ghost city. Nuda a otras. A nackovia? Ti sa uzpresunuli do Lehoty na hrade som ich uz dlhsie nevidel.
Lucicek3 - ta trosku pohybu nemzaskodi ja si myslim ze Nitra je super mesto presne tak žije to tam športom futbalom hokejom hudbou wed je tam Fc Nitra ,Desmod,Horkýže SLíže,Metropolis....NITRA 4ever !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak vo vacsine suhlasim s lucicek a revolucion
v blave je uplne na picu...
1. trnava
2. vsetky ostatne
3. nitra
4. bratislava
hrad je na kopci a pesia je tiez pekna..a bude sa rozsirovat..
katedry UKF su rozhadzane..ale aspon nesedis stale v tej istej budove a nekysnes tam a troska si aj zasportujes!!!
co sa tyka bezdomovcov - su vsade..chudaci..
a nackovia?na tych sme hrdi..teda aspon ja..vycistili "mesto" od tych,co nam len ostaru robili..
Meryja111: to kde byvas?
Bratislava RULEZ - staré mesto, Dunaj, Apolo. Čo sa týka Auparku, Avionu, proste skvelé. Krásne mesto, v pohode ľudia.