Zdravím drobnejšie (do 160 cm) dospelé mladé dámy. Zaujímalo by ma, či niekedy dokážete využiť vo svoj prospech potenciál krehkej subtílnej, zraniteľnej, ale zrelo pôsobiacej bytosti. Resp. či vám Vaša telesná stavba bola nápomocná na cielené upútanie muž
Mám 181cm a nikdy mi nenapadlo, že by som mala byť nižšia. Chlapi nemajú problém (okrem toho, keď si dám opätky a niektorí, ktorí sa stanú nižšími potom zazerajú ), nemám problém s oblečením, sebavedomím, ničím Len ma občas hnevá, že mi vravia, že vyzerám ako hajzlový pavúk
Vysoké baby sú viac elegantnejšie ale malé sú také zlaté,ale nemyslím tie nízkoprdky s krátkymi nohami. Keď má peknú súmernú postavu tak to beriem,pretože dobré nebýva vo veľkom balení.
Podľa mňa ako všade, ani tu sa nedá zovšebecňovať.. poznám veľa zlatých "malých" báb.. no keď sa pozriem napr. na seba, vidím, že nie vždy sa uplatňuje "čo je malé, to je zlaté".. a aj tak si nemyslím, že ide o výšku..
ja mam 160 cm a som uplne spokojna a nizke dievcata mi pripadaju krajsie a zenskejsie,ale iba stihle (cest vynimkam).ked je dievca vyssie,pristanu mu aj kilecka podla mna
Ježiš, ja som si prečítala diskusiu a teraz som zistila, že sa mám cítiť ako žirafa a neviem čo.. mám 180 a nič s tým nespravím, tak som sa s tým zmierila
Tak, ja mám 160cm a vypadá to, že už nenarastiem. Za svoju výšku som veľmi vďačná a nechcela by som mať viac ani menej. Dá sa to využiť vo svoj prospech, napríklad, že chalani si nedovoľujú ku mne tak ako k ostatným, 175cm dievčatám. Ja ešte stále pripomínam dievčatko a keď prihodím nejaký plačlivý face, ide im puknúť srdce. A v dospelosti to tiež ešte môžem využiť.
Ja mám cca 160 cm (dlho som sa nemerala)..Samozrejme, kedysi mi to strašne vadilo, pretože všetci v mojom okolí (okrem mamy, sestry, jednej učiteľky) sú vyšší ...Každý mi háda menej, som drobná a vyzerám ako malé dievčatko, nie ako 15.ročná deviatačka
Len si neviem predstaviť ako budem chodiť s mužom, ktorý bude mať napr. 190 cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale že vraj čo je malé to je milé, ktovie čo ti platí aj v mojom prípade
a ja nie som ani mala ani velka, no strasne daco so mnou :S ale momentalne mi moja vyska vyhovuje, nechcem narast
A som nato hrdá.
Som krpec.
(Niekde, kde sú vstupenky cenovo rozličné napr od a do 18 rokov a nepaprú sa so študentskými lístkami, sa doteraz hrám na mladšiu )
-----
-Dať si piercing do obočia?
-Daj si!
-Čo ak niekomu pri objatí prepichnem krčnú tepnu?
-Myslíš stehennú.
Nižšie majú tú nevýhodu, že ak sú pribratejšie a tučnejšie, tak je to na nich až moc vidieť a vyzerá to horšie ako na tých vyšších..
Keby som bola vyššia pripadala by som si ako žirafa.
kde nič tu nič
ja si myslim ze kazda baba je niecim jedinecna...pacia sa mi nizke aj vysoke
Len si neviem predstaviť ako budem chodiť s mužom, ktorý bude mať napr. 190 cm