nikdy som vysku neriesila, pacil sa mi aj o 40 cm vyssi aj o nieco nizsi aj ked odo mna nizsieho cloveka moc casto nestretnem
v zivote by ma nenapadlo brat to ako nejaku prekazku :x
@nicolkaa myslím to tak, či ti nerobilo problém s ním fungovať, držať ho za ruku bez toho aby sa ti odkrvila a skákať do výšky ak si mu chcela dať pusu
ale ved to je ako ist s mamou za ruky ked mas 7 podla mna je to skor mile nez nejaky problem, on sa zohne ked ide byt pusa a drzanie sa za ruky je v pohodke
No mne by vadilo o viac nez 15cm vyssi.uz som mala takych a tie poznaaaaamky...,,ani som si nevsimol ze si taka malicka"(narazka na moju vahu)...,,co je malicka"...vobec mi to nezniesla milo, takze neviem chcem sa takym muzom radsej vyhybat uz
mne sa viac pacia vysoke baby idealne ked je medzi nami rozdiel tak 3 cm zistil som ze s vysokymi je to lepsie v sexe, a tiez sa lepsie citim s vysokou. ale nemusis mat komplexy z vysky vela chlapom sa prave nizke baby pacia a vysoke nechcu, ja som skor vinimka.
@limetkajaja praveze v sexe je lepsie ked je vyskovy rozdiel co najmensi aspon u mna to tak fungovalo u vysokých bab byva vysoka sanca ze aj v posteli to ude klapat ale obcas aj motika vystreli a aj v niektorých nizsich dievcatach sa najde vrodeny talent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
v zivote by ma nenapadlo brat to ako nejaku prekazku :x
Koniec koncov, moja @nats je tiež maličká !