ja som spokojny s mojou strednou (som na strednej priemyselnej odbor elektrotechnika) ale niekedy rozmyslam ze som mal ist na nejaku lahsiu (trebars uciliste elektrikarske,alebo za kuchara)
Tak to určite nie som (dopravná priemyslovka)...radšej niečo elektrotechnického by to chcelo...na výšku sa nechystám, lebo na to nezvýši...a po škole zoberiem čo sa bude dať...ale najradšej šoféra
ja som na bilingvalnom gympli a som mimoriadne spokojny, chcel by som v buducnosti robit daco s grafikou, architekt, dizajner, alebo daco take.v poslednej dobe som zacal uvazovat aj inym smerom, a zistil som, ze bolo by zaujimavee venovat sa niecomu takemu ako je balistika...
Ja som so svojou skolou maximalne spokojny. Myslim hlavne co sa tyka kolektivu a zivota - lebo je to aj tak gympel, ze chcem ist na vysku to urcite viem, takze z hladiska uzitocnosti alebo zmyselnosti alebo, neviem ako to nazvat, by bolo prakticky jedno, ay gympel si vyberiem, tu v kosiciach ich je minimalne desat, niekde som pocul ze aj 20.
Vyska - psychologia, aj ked v posledny cas som si trochu rozsiril obzor aj zaujmy, vedel by som si teraz predstavit aj take studium prirodnych vied, biologie, mediciny, dokonca aj dejepisu, ktory som vzdy neznasal, ale aj nieco s filmarstvom. Ale najskor ostaneme pri tej psychologii.
A teda najskor budem psycholog. Odbor: klinicky psycholog. A okrem tradicnej prace psychologa by som chcel robit aj vedecke psychologicke vyskumy...
Ale opat by som si rad vyskusal aj ine zamestnania(tych mudrejsich napadne, ze asi take, ako som popisal pri tych vysokych skolach)...
ja som tiez so svojou strednou spokojna.....chodim na gympel a je tam ovela ovela lepsie ako na zakladnej.......a na vysku architekturu snad.....alebo uvidime
Ja som tiez na gympli a som vcelku spokojny, kolektiv v poho a tak, ale niekedy je tam toho fakt vela...No a na vysku urcite xcem studovat informatiku. Ale este neviem kde... No a blba je asi jedna vec, ze tam su vzdy prijmacky z matiky, informatiky a fyziky. Info a Fyz je pohoda tie predmety mam rad, len tu matiku fakt nemusim a mam aj dost blbe znamky s toho, tak teraz neviem...
ja soom na polnohospodarskej a odbor mam podnikanie...nieco ako obchodna..no a som spokojna ale po skole chcem ist na vysku....na ppolicajnu ale na vojensku..moj sen,..
No ja chodim na pedagogicku a socialnu akademiu v LC...je tam vcelku fajn az na par vinimok ale ked som prezila 1.rocnik tak uz to nejak zvladnem...a VS??? fuu, tak daleko som este nerozmyslala...teda rozmyslala ale to este neni iste... ale Humanitne vedy v BB...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
na vysoku vojensku
profesionalny vojak
Vyska - psychologia, aj ked v posledny cas som si trochu rozsiril obzor aj zaujmy, vedel by som si teraz predstavit aj take studium prirodnych vied, biologie, mediciny, dokonca aj dejepisu, ktory som vzdy neznasal, ale aj nieco s filmarstvom. Ale najskor ostaneme pri tej psychologii.
A teda najskor budem psycholog. Odbor: klinicky psycholog. A okrem tradicnej prace psychologa by som chcel robit aj vedecke psychologicke vyskumy...
Ale opat by som si rad vyskusal aj ine zamestnania(tych mudrejsich napadne, ze asi take, ako som popisal pri tych vysokych skolach)...