@torpedo08 Lol a co ako dokazal Rytmus? Pomohol niekomu? Reprezentuje niekde Slovensko? Akurat zaraba "spievanim" primitivnych textov ktore pocuvaju 13 rocne deti.
@tibor28 no ok na to ma kazdy iny nazor ,, ale nemam rad ked nekdo napise to je kkt lebo sa mi nelubia jeho pesnicky alebo ze je cigan atď. a pritom nic o nom nevie ,, nee ze by som ja vedel ale aj tak...
Rytmusova hudba celkom fajn, akurat je skoda, ze je to obycajna pretvarka. On je dost inteligentny a preco zo seba robi primitiva mi je zahadou. Teda vlastne nie je. Pre prachy zo seba urobi kokota takmer kazdy.
je to kkt, čo si serie do huby. aj s tou jeho trapnou reklamou..!! hlavne, že je nekomerčnýýýý....!!!!! čo komercia je jeho druhé meno! drbo obyčajný....... doteraz mi nevadil, ale teraz ako mi strašne začal prekážať!!
@hajzelodkosti .... a keď začal kontrafakt a ich prvé cd? ??? prosím, že on netvrdil o sebe, že je nekomerčný? a nikdy sa nepredá.. a nikdy nepôjde do telky? nebolo to tak dávno, čo hodil o zem (nejakú sošku, neviem, čo to bolo)... a ešte sa smial, že on nechce nijaké ocenenia, lebo nie je komerčný kkt.. a zrazu má penáze a už nemusí robiť rap pre deti.. pretože deťom sa páčilo, že robí silnú anarchiu, že nie je ako ostatní... a zrazu mu vyhuvuje komerčnosť.. lebo na tej ZARÁBA najviac.. a už môže mať texty o tom, ako on je komerčný, lebo si to môže dovoliť???
Je to strašne trápny kokot.Jeho pesničky vypovedajú o jeho charaktere dosť.Najprv ”spieva” o svojom ”tažkom živote”,potom vydá album ktorý je skoro čistý pop ale stále sa hraje na velkého hopera a nakoniec v dosledku nedostatku penazí ide trapošiť do T-Mobilu s maskou Mickey Mousa sa tej škaredej gebuli.Nechápem ako sa može postaviť ku dieťaťu po tých jeho hnusných pesničkách.Osobne mi nadávky v pesničkách nevadia ale to čo predvádza on...fuj.
@adaadisallaares ked vydali prve CD sam Ego povedal nedavno, ze vtedy boli nekomercny pretoze komercia co sa tyka hip-hopu na Slovensku neexistovala takze nemohli byt komercny. Praveze vtedy sa to vsetko zacinalo preklapat do komercie.
To, ze Rytmus hodil sosku o zem akurat odrazalo jeho postoj k odovzdavniu cien. Niekto chodi demonstorvat s transparentmi, ked s niecom nesuhlasi a Rytmus hadze sosky.
Vies, zbytocne neargumntuj kedze argumentujes uplne hovadiny. Ja som pocuval Rytmusa, kde sa tebe este o Kontrafakte ani nesnivalo, takze v tomto smere mam dost dobry prehlad.
@torpedo08 no ty si riadne torpedo obhanate sa tym, ze co vsetko rytmus dokazal(fakt neviem co dokazal, asi len brutalne zbohatnut na blbcoch co pocuvaju primitivne texty v producentmi premakanom podmaze)... no lenze to ja mam v pici co dokazal, pretoze je tu podstatne to, ako to dokazal... kokotizmom
@hajzelodkosti - nie je to až tak dávno, čo sám prehlásil: "SLovensko je jedna velká komerčná sra.....č....ka, ja nikdy nebudem robiť takéto pi..č..ny"...
@salora neviem zatial som take nepocul, ale aj keby je to jeho vec. Nech si robi co chce. Zaraba ako vie. Kazdy nadava na ciganov, ze nerobia, ale akonahle je cigan na vrchole tak je tiez zly. Kedy je cigan dobry? Ked nenadava? Biley nadavaju tiez, kradnu tiez, zabijaju tiez, kopu jamy tiez a su tiez bohaty. Inak ste uplne v pohode?
@hajzelodkosti - vôbec nechápem, čo do toho miešaš cigáňov, zarábanie, nadávanie niekoho na niekoho a kriminalitu... reč je o Rytmusovi a hudbe, nie? Mne je úplne ľahostajné, či je umelec (spevák, herečka, ktokoľvek) biely, čierny alebo žltý - pre mňa je podstatné to, čo tvorí, ako sa prezentuje na verejnosti, či dokáže dodržať či naplniť sebou prezentované hodnoty a názory pred verejnosťou, ktorú oslovuje svojou tvorbou...
@salora nemusi chapat, to som len podotkol? Kazdeho oslovuje nieco ine niekoho narkomanske spevacky z Ameriky a inych cigan zo Slovenska, ktory si robi zo vsetkych srandu
@hajzelodkosti - tak ale potom si to podotkol úplne odveci... A presne tak - každého oslovuje niečo iné, potom ale netvrď, že niekto argumentuje hovadinami...
@salora budem to tvrdit, pretoze ak niekto hovori nieco o niecom do coho nevidi tak predsa hovori resp. pise hluposti. Je to len niekoho subjektivny pocit z osoby, ktoru nepozna. Ja ho tiez nepoznam, ale ako hovorim jeho tvorbu poznam od doby kedy sa este o Kontrafakte nechyrovalo = > ze mam prehlad, viem posudit, viem zhodnotit, viem odhadnut.
@hajzelodkosti - @adaadisallaares to napísala možno svojsky , ale de facto je to pravda - nie je to subjektívny pocit, ale konštatovanie toho, o čom sa mohol napr. v TV presvedčiť každý... rovnako ako o tom, že to čo robí, je niečo iné, než tvrdil, že robiť bude (alebo nebude)... Myslím, že by to chcelo viac tolerancie k názorom iných... To, že máš prehľad o jeho tvorbe, to je iná vec... a nik ti neberie tvoj hud. vkus...
@hajzelodkosti neargumentujem hovadiny!! nepochopil si ma, ale vôbec. ja netvrdím, že som ho počúvala skôr ako ty, ani nič podobné.... ide o to, že jedno hovorí a druhé robí.. Dobre v tedy nebol hip hop o komercii, ale aj tak nechceli patriť medzi komerčných umelcov, ako je Tásler, alebo Desmod.. a teraz kde je Rytmus? Tak, keď už sa raz vyjadril, že v tedy nebol hip hop o komercii a hovoril, že tam nikdy nechce patriť, tak by sa mal aj teraz tak chovať, aj keď je na vrchole.. a nie sa srať všade do programov, kde vlastne pred nedávnom na to pič.
ty si argumentuješ po svojom a ja po svojom.. ale nerozprávam hovadiny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ale inak JE.
1. autor položil otázku, nekonštatoval... (i keď je asi zjavné, čo si mylsí)
2. ty si nazval k.k..tom každého v tejto diskusii, kto sa vyjadril proti Rytmusovi...
inak súhlasím s @33
ale tie deti čo furt o ňom hovoria, že je pán,kral atď mi prídu ešte viac trápnejšie
@husky asi tak. Vidim, ze iba par ludi tu tomu chape
nič?
som si aj myslel...
To, ze Rytmus hodil sosku o zem akurat odrazalo jeho postoj k odovzdavniu cien. Niekto chodi demonstorvat s transparentmi, ked s niecom nesuhlasi a Rytmus hadze sosky.
Vies, zbytocne neargumntuj kedze argumentujes uplne hovadiny. Ja som pocuval Rytmusa, kde sa tebe este o Kontrafakte ani nesnivalo, takze v tomto smere mam dost dobry prehlad.
@torpedo08 no ty si riadne torpedo obhanate sa tym, ze co vsetko rytmus dokazal(fakt neviem co dokazal, asi len brutalne zbohatnut na blbcoch co pocuvaju primitivne texty v producentmi premakanom podmaze)... no lenze to ja mam v pici co dokazal, pretoze je tu podstatne to, ako to dokazal... kokotizmom
ty si argumentuješ po svojom a ja po svojom.. ale nerozprávam hovadiny!