Aj mne sa tam chce chodit. A je na to aby nemala populacia priemerne vedomosti na urovni 6-rocneho dietata..........zacinam mat pocit, ze sa vazne menim, ked sa mi uz chce do skoly
tento skurveny system nikomu nic neda genialne ako sa hovori ze cim vyssie tym lepsie ked mas vysku si niekto mozes zarabat viac,no velke hovno viacmenej je to pekne naopak ti co ju nemaju su natom omnoho lepsie poznam vela pripadou niekedy to aj dotiahnu dalej ako vysokoskolaci.
na tuto otazku sa da pozriet z dvoch hladisk. Z uceloveho hladiska je skola na to aby nas pripravila do zivota,na nase buduce zivobytie,na zaradenie do spolocnosti a zakladna skola tak tam ozaj sa nie je naco pytat tam ide o gramotnost a zakladny rozhlad.Splna skolstvo stanovene ciele ? Nie.Nas skolsky system stoji za hovno.Ak chce clovek nieco vediet musi sa doma biflit nad knihami.Ak pocitame s priemernym intelektom nasich obyvatelov casto su to aj cele hodiny.Dobre niekto si povie... davam pozor na hodine nemusim sa doma ucit super ak to niekomu takto vychadza ale takych ludi je len par a este aj polovica z tych co to tvrdia klame...Myslim si ze uroven skolstva typu biflenie ako sa tu preferuje to si kludne mozeme len zobrat ucebnice a ucit sa doma nie ?
este dodam skor nez mi tu zacne nakladat niaky urazeny vysokoskolak.... nepisem tu o vysokej neviem zatial ako to na vyske chodi vyjadrujem sa len k tomu co sam zazivam ale defakto aj ja poznam velmi vela stredne vzdelanych ludi ktori to dotiahli daleko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale do skoly chodime na to, aby sme neboli hlupi