no, viem ze zase mi tu budete rozpravat ze ta ista tema ze nech uz idem s tym do riti... a preco by nemohla, a ked som si vsimla vsetky diskusiem o mikovi maly inu otazku ale vzdy to skoncilo tym ci je teply alebo nie prosim vas uz to sem nepiste chcem n
Sweetgirl: Nie miko ale Mika...taký spevák z pritánie...
a stále nechápem prečo ho toľko riešite a btw-k tým fóram...vravíš že je veľa o metale o EMO-e a Mikovi nie...ako môžeš jedného jediného speváčika porovnávať so žánrami celkovo??
Ani ja nepindám že tu nie sú fóra o Linkin park abo Evanescence, pretože sa nemôže každý venovať jednej veci všeobecne...
neni teplý a niektoré pesničky aj celkom môžem....
na nic mi to neni ked sa tu ostatni mozu pitat na sprostosti tak sa mozem aj ja, len chcem vediet aky na nho maju ludia nazor boze, a co otom potom sa povedz sak to sa tu pitam, chcem na neho vediet nazory pretoze si z nich chcem urobit vysledok
bosorka, ty si asi nepochopila ja som na zaciatku napisala aby ste mi tu nepisali ze je teply... a ze sa na to teraz nepitam,piatla som sa co si myslite o jeho pesnickach a to nom, to akoze co by som mala mapisat akoze, hej ty pacia sa ti tvoje pesnicky, pacis sa sam sebe alebo co, co naco mi to je chcem vediet co ci o nom ludia myslia aby som si mohla zrobit taky prieskum
mna mika nijako neohuril je to len dalsia hviezdicka co zachvilu vyhasne. Ale inak uznavam a chvalim mu rozum za ozivenie niektorych zabudnutych skladieb, za toto ma nezabudnutelne plus. Ale inak radova docasna hviezda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a stále nechápem prečo ho toľko riešite a btw-k tým fóram...vravíš že je veľa o metale o EMO-e a Mikovi nie...ako môžeš jedného jediného speváčika porovnávať so žánrami celkovo??
Ani ja nepindám že tu nie sú fóra o Linkin park abo Evanescence, pretože sa nemôže každý venovať jednej veci všeobecne...
neni teplý a niektoré pesničky aj celkom môžem....
...ale nie o tom som chcel, chcel som napisat moj nazor: nepoznam ho, nepocul som od neho jedinu pesnicku, nezaujima ma.