Bolo tu niečo podobné so stolíkom, tak by ma zaujímalo, ako to bude vyzerať, ked chytíte vašu klávesnicu, otočíte ju a začnete vyklepávať omrvinky a podobný bordel Ja som bol dnes zhrozený ale bohužial ma neskoro napadlo odfotiť to Fotky sem
nad klávesnicou nikdy nejem a navyše medzi gombíkmi na notebooku je len tenká medzera takže sa tam nič nedostane a pravidelne ho čistím takže myslím že je pomerne čistá
Nevypadlo nic, je nova a nema az take medzery medzi posmenkami specialne pre mna...exklavesnica v nej bolo vsetko od dresingov po kecupy polievky vsetko proste
Kúpte si stlačený vzduch a stačí len raz za čas prefúknuť klávesnicu a je to Prípadne laserovú, alebo gumenú klávesnicu a je to poriešené Mimochodom, ten Meliško je klasika, dokáže zlepšiť náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a to som tu akoze jedina svina? to ste fakt museli vsetci vcera cistit? teraz sa citim jako fakt dost blbo
ked je zaspinena sup pod vodu
to aj ja a potom izba vyzerá ako vyzerá
A notebook asi naopak optáčať teraz nebudem