Mám radšej zadky,kvalitné zadky .. Čo sa týka poprsia. Hlavne nech tam dačo má. Teda ak aj nemá,beriem to,pokial sa mi nesťažuje,nevyrevúváva .. proste,keď je sebavedomá tak je mi to totálne jedno,fakt ...
Nieje to najdolezitejsia vec na ktoru by som pozeral. Ale tiez by som klamal keby som povedal ze sa mi pacia baby ,,bez poprsia" (cize takmer ploche). Inak na velkosti nezalezi, skor nech sa celkovo ich velkost hodi k celej postave.
Buď (čo nepredpokladám) si 17-ročná baba schválne zmenila verejný kontaktný mail na nejakého náhodného 13-ročného krpca z Pokecu, alebo (čo skôr) ti odkazujem: "choď si honiť inde".
Ako už bolo spomenuté vyššie, je to príjemný bonus, poteší to...ale rozhodne to nie je najdôležitejšie, prvoradé kritérium, na ktorom lipnem a ktorým sa riadim...
@trdelniiiq presne,bez tej by to v zivote neslo..kebyze ju nema,nepacila by sa mi aj keby mala otvoreny ucet na kazdom mieste kde sa pouzivaju peniaze ...srdce
@night takže: ten email nije môj pretože ho mam v profile zle napísaný, presne pre takýchto kretenov ako si ty po druhe som normálna 17-ročná žena, a to že niekto nema fotku neznamena že to je úchyl a ako sa tak pozeram ty ju tu tiež nemáš ale nevadí no. Som baba ktora tu dala forum a ak maš nejaké svoje pripomineky tak sa choď stažovať panu bohu do okien chachara jedna
@midnight Ona to už má natlačené v hlave že má malé prsia takže šanca zmeniť to jedným komentárom je číslo blízke nule
Ale dal by sa jej "pocit" zmeniť ak by dostávala komplimenty nejakú dobu smerované na jej postavu s nádychom "máš dobré prsia" ...ale nesmela by dostávať negatívne hodnotenia a mala by sa vyhýbať ženám čo majú veľké prsia aspoň po dobu dokým by nezískala väčšie sebavedomie
@biankas áno, pretože v prípade záujmu zachovania anonymity neuviesť proste žiadny mail je pre teba asi príliš komplikované. Radšej ho napísať "zle" a čistou náhodou sa ešte trafiť do reálneho mailu inej existujúcej osoby. Seems legit... (ach)
...a vlastne aj hej, nakoľko 17-ročná baba s akou-takou trochou rozumu by ani takéto fórum založiť nepotrebovala.
Nemám fotku? Fotku tu nemá nadpolovičná (možno trojštvrtinová) väčšina aktívnych ľudí. Hlavne tu ale nemáme "náhodou" uvedené adresy na úplne iné osoby ani zabudnuté maily z registrácie pri vytváraní fejkov (a je mi zvysoka jedno, ktorá možnosť to je u teba).
Mimochodom, myšlienková úroveň, pravopis aj štýl písania mi omnoho skôr sedí na 13-ročné decko, než "normálnu 17-ročnú ženu" (ktorá sa zase o pár viet už nazýva babou). Ak fakt 17-ročná, tak potom bez toho "normálna".
Fejkov aj primitívov tu mávame dosť, takže, nič nové, čo by sme tu nevedeli rozpoznávať. Ty akurát nemáš žiadnu nahranú fotku, podľa ktorej by som vedel overiť, že je stiahnutá z Google Images, a o maili zase trepeš nejaké srandy. Either way (fake or stupid), I don't give a damn.
@night a ty poznáš každu 17-ročnu babu/ ženu aby si sa neposral a ty vieš ako piše každá z nich? ty ma nepoznáš a ak sa ti toto forum nepači nemusel si tu pisať ale nevadi . je to každeho vec a názor čo tu napiše a keď ty prekáža nazor druheho tak by si nemal navštevovať komunitné stránky .
Zena sa má páčiť celkom, ak jej nejdu prsia k zadku, je to chyba vraj. Ak sa spoznávajú dvaja ľudia, nejde hned o prsia či o sex, ide o túžbu poznať iného..a každému mužovi sa páči čosi iné. Bratom aj mužovi sa páčia aj malé aj stredné prsia ( teda od 1 - 3).. veľmi veľké ani tak nie, ale poznám aj teda chalanov čo to majú radi..že čísla ako ODS - 8,7,9 a neviem čo všetko kde..to fakt záleží od vkusu daného jedinca DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a potom,ze preco maju zeny depky,komplexy,nerozvazne rozhodnitia...
NEZALEZI NA TOM..aspon mne nie..mna viac zaujme to co ma pod hrudnym kosom po lavym prsnikom
Azer-000[at]azet.sk
Muž, 13 rokov, Čadca
Na Pokeci 2 roky
Buď (čo nepredpokladám) si 17-ročná baba schválne zmenila verejný kontaktný mail na nejakého náhodného 13-ročného krpca z Pokecu, alebo (čo skôr) ti odkazujem: "choď si honiť inde".
» www.birdz.sk/forum/ako-zvacs...
Ale dal by sa jej "pocit" zmeniť ak by dostávala komplimenty nejakú dobu smerované na jej postavu s nádychom "máš dobré prsia" ...ale nesmela by dostávať negatívne hodnotenia a mala by sa vyhýbať ženám čo majú veľké prsia aspoň po dobu dokým by nezískala väčšie sebavedomie
...a vlastne aj hej, nakoľko 17-ročná baba s akou-takou trochou rozumu by ani takéto fórum založiť nepotrebovala.
Nemám fotku? Fotku tu nemá nadpolovičná (možno trojštvrtinová) väčšina aktívnych ľudí. Hlavne tu ale nemáme "náhodou" uvedené adresy na úplne iné osoby ani zabudnuté maily z registrácie pri vytváraní fejkov (a je mi zvysoka jedno, ktorá možnosť to je u teba).
Mimochodom, myšlienková úroveň, pravopis aj štýl písania mi omnoho skôr sedí na 13-ročné decko, než "normálnu 17-ročnú ženu" (ktorá sa zase o pár viet už nazýva babou). Ak fakt 17-ročná, tak potom bez toho "normálna".
Fejkov aj primitívov tu mávame dosť, takže, nič nové, čo by sme tu nevedeli rozpoznávať. Ty akurát nemáš žiadnu nahranú fotku, podľa ktorej by som vedel overiť, že je stiahnutá z Google Images, a o maili zase trepeš nejaké srandy. Either way (fake or stupid), I don't give a damn.
a je mi to v podstate jedno
ale nechcel by som priatelku co by mala nadpriemerne.. a niekedy mensie tiez niesu skarede.. ale takmer ziadne...ako lata tak to uz neviem