mne to príde tiež normálne:/ na plesoch a podob. spoločenských udalostiach sa s partnerom zabaviť neviem vždy sa jeden z nás nudí alebo sa pohádame:/ na posledných 2-och plesoch som bola s kamarátkami a bavila som sa vždy lepšie
@yanana nie z Vrabčeka,tiež tam je také čítanie.Napíš to do bravíčka snáď ti poradia,lebo tu budú len blbé komentáre a blbé odpovede.Veď aké otázka taká odpoveď
Tak sme sa zasmiali,no išiel sa isto pobaviť alebo to bol ples bez partneriek,alebo na teba zabudol,alebo mu vynadaj,alebo sa ho to spýtaj.A potom nás ozrejmí jeho odpoveďou na túto otázku
@tommyhot pýtal sa mi či mi to nevadí, povedala som že áno a aj tak tam šiel.. Ja som mu nezakázala.. Nie som despota.. Ja som len chcela vedieť či je to normálne...
@yanana ja idem na gymnazialny absolvetsky hlavne kvoli spoluziakom, neviem, coby tam robil moj frajer, jedine ak by sme sa dlhsiu dobu pred tym nevidela, tak by som ho vzala so sebou
@tommyhot tie lístky isto boli.. Len nevedel čo na rýchlo v sprške mojich vulgarizmov vymyslieť.. A ples bol v Lučenci, my žijeme v Košiciach.. Takže by som musela ísť k jeho mamičke a fakt som si nechcela zabrindať deň..
podla mna je ples spolocenska udalost pre pary, takze by som na ples nesla s partiou, resp ak hej tak v ramci tej partie by sa utvorili nejake tie pary, aj keby sa spolu nefrajerili, lebo ved nech ma kazdy s kym tancovat a tak.... takze ak mam frajera, bol by prvy v poradi, ktoreho by som oslovila nech mi ide robit partnera. ...
keď šiel s kamarátmi , tak tam snáď nebude ťahať holku ako viem že ti to môže prísť voči tebe hnusné ale nemôžeš čakať že keď sú dohodnutí so spolužiakmi, že ťa tam vezme, nechaj mu nech sa aj s nimi vyblázni......vezmi si to tak že kebyže sa ty dohodneš s babami že niekam pôjdete samé, tak si tam tiež kluka nedotiahneš, lebo je to chvíľa iba pre vás, môžte pokecať o neviem čom možnom a vyblbnúť sa bez niakých zábran
mne by sa to tiez nepacilo.... nejde tu o to ze vsade spolu...ale ved ples neni kazdy tyzden... podla mna je to taka akcia kedy mohli byt dvaja spolu a zabavit sa nejak kulturne.... a ne len "pozeranim filmov"....ale na druhej strane...... ked isli len cisto chalani ... ze chceli byt spolu tak nech ide sam.... ale ak ostatni tam mali frajerky.... tak ptm je to divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
mimochodom isiel tam bez tvojho vedomia, alebo sa ta spytal a ty si odmietla a on isiel aj tak?
takže mne by prišlo asi divné, keby frajír ide na ples bezo mňa. veď, čo vie na takom plese robiť bez ženskej
zabaviť s kamošmi sa môže kdesi vonku alebo pártypárty...
A vysvetlil ti preco chce ist bez teba?