ahoj no ludia uznajte, s jednym chalanom si pisem cez icq,byva vo vedlajsom meste ale nejako sa nepozname a vzdy mi napise prvy takmer kazdy den,piseme si aj niekolko hodin ale on stale pise len o sebe,velke litanie ale o sebe.dnes ma to uz aj dost nahnev
Ak áno, tak nemôžeš čakať, že on začne hovoriť o tvojom dni v škole, o tvojom obľúbenom filme - lebo on ťa asi až tak detailne nepozná a keď vidí, že ty nerobíš nič, tak aspoň on sa snaží udržiavať reč a je úplne prirodzené, že hovorí o veciach, ktoré pozná a nie o takých, o ktorých nemá ani šajnu...
možno sa potrebuje len vyrozprávať a nemá ho kto iný počúvať, tak si zvykol, že s tebou v tomto môže rátať....( niektorí o sebe radi hovoria) ale ak je to tak, tak to s ním rýchlo skonči, lebo pri ňom len zbytočne strácaš čas....
alebo ako odznelo vyššie - čaká, kedy začneš o sebe sama...ak vydrží aspoň chvíľu nehovoriť o sebe a bude ťa počúvať, je to na dobrej ceste
@14 mohol ... ale cloveku, ktoreho videl len na obrazku a na zivo ho vobec nepozna? Nie kazdy je na tolko "vtieravy" ako Alpa. Stale su ludia ktori si svoje sukromie strazia a nevidi don ani najlepsi kamarat/ka. A takeho cloveka mozno otazkami odplasit. Pokial ta nepozna a nepozna ani hranicu tvojho sukromia, otazky asi skor necakaj.
úprimne, to záleží podľa mňa od toho ako ťa berie... Ak ťa balí, tak je to dosť nešťastný spôsob
Ak ťa berie ako kamarátku, tak asi ťa má za bútlavú vŕbu, ktorá mu vždy odpovie/pomôže Ak je to ten druhý prípad, tak mu skús naznačiť, že tebe to nevyhovuje... Pretože možno ťa omylom považuje za osobu, ktorej celoživotným snom je pomáhať druhým a ak na teba hľadí takto, tak ho zrejme nenapadlo, že teba takýto spôsob komunikácie nevyhovuje
@tikalok@etelnair ja som bol v cudzej iba parkrat...akoze bol som viackrat, ale tak, ze som tam aj hral, tak to okrem tychto 2 razov s vami mozno tak 1 raz este, ak si dobre pamatam.
Nemá komu napísať, alebo ho nikto nechce počúvať (čítať). A tak každý Boží deň pekne napíše tebe, vieš, ako do denníčka. Kočka počúvaj, veď normálne začni o sebe, napríklad, že: "No, dnes som bola s Katkou na zmrzline, a predával tam taký strašne zlatý Talian...". A keď sa nechytí, tak ho ignoruj, bude to asi narcis, alebo nejaký iný kvetináč. A keď už sme pritom, páči sa ti vôbec, alebo prečo si s ním stále píšeš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
1. že sa dobre nepoznáte...
2. že len on je aktívny?
Ak áno, tak nemôžeš čakať, že on začne hovoriť o tvojom dni v škole, o tvojom obľúbenom filme - lebo on ťa asi až tak detailne nepozná a keď vidí, že ty nerobíš nič, tak aspoň on sa snaží udržiavať reč a je úplne prirodzené, že hovorí o veciach, ktoré pozná a nie o takých, o ktorých nemá ani šajnu...
možno sa potrebuje len vyrozprávať a nemá ho kto iný počúvať, tak si zvykol, že s tebou v tomto môže rátať....( niektorí o sebe radi hovoria) ale ak je to tak, tak to s ním rýchlo skonči, lebo pri ňom len zbytočne strácaš čas....
alebo ako odznelo vyššie - čaká, kedy začneš o sebe sama...ak vydrží aspoň chvíľu nehovoriť o sebe a bude ťa počúvať, je to na dobrej ceste
Ak ťa berie ako kamarátku, tak asi ťa má za bútlavú vŕbu, ktorá mu vždy odpovie/pomôže Ak je to ten druhý prípad, tak mu skús naznačiť, že tebe to nevyhovuje... Pretože možno ťa omylom považuje za osobu, ktorej celoživotným snom je pomáhať druhým a ak na teba hľadí takto, tak ho zrejme nenapadlo, že teba takýto spôsob komunikácie nevyhovuje
Moje telo už spí, len mozog si to ešte nepripúšťa