Skladací čierno-tmavomodrý. Kúpený z prvej výplaty z prvej brigády! Stále funkčný. ...Mám aj pršiplášť, ale ten som ešte nerozložila, šetrím si ho na festy v prípade potopy
Ale väčšinou ma aj tak pod dáždnik schováva kamoška. Kedysi nosila taký velikánsky dáždnik (voláme ho "Hák", lebo má takú hákovú rúčku), pod ktorý sme sa v pohode dve schovali. Lenže teraz má taký krpatý a keď pod ním ideme obidve, tak sme každá z jednej strany úplne opršané! Ach!
@heidi Začni znovu nosiť ten krásny veľý dáždnik!!!
dlho som mala skladací žltý. ale samozrejme asi pred dvomi týždňami som ho niekde zabudla a odvtedy som už párkrát stihla zmoknúť, takže zajtra idem kúpiť ďalší, tentokrát červený
@dee99 no jasné keď je deravý tak je to úplne na nič....vidíš aj to som mohla dať ako jednú z možností , že pokazený/dolámaný/deravý to by bolo zaujímavé koľko ľudí by hlasovalo za to
ten čo som použila dnes je skladací pastelovo modrý s ružovými baletkami a notami ten som vyhrala v tombole. výhra bola že nám dajú spraviť skladací dáždnik s hocijakou potlačou.
jeej,,,toto sa mi páči...takže, ja ma dáždnik taký veselý s púpavami a so svojim hafanom, ale mám aj prsiplásť, taký obyčajný, modrý tusim, či červený? alebo priesvitný? to je jedno, no ale ja strasne rada moknem a chodím len tak bez dázdnika, takže to, že mám dáždnik a mám ho tak rada, je podivné. Vzdy ked ho mám so sebou svieti slnko...takže tak
@leiasolo nepamatas preco sme ho zacali volat hak? Tak ja ti to pripomeniem lebo mi ten HAK vzdy trcak z kabele alebo z pudla (pudel=kabelka). A mimochodom ja som he neprestala nosti len tak zo srandy ale preto ze po stahovani sa stratil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale väčšinou ma aj tak pod dáždnik schováva kamoška. Kedysi nosila taký velikánsky dáždnik (voláme ho "Hák", lebo má takú hákovú rúčku), pod ktorý sme sa v pohode dve schovali. Lenže teraz má taký krpatý a keď pod ním ideme obidve, tak sme každá z jednej strany úplne opršané! Ach!
@heidi Začni znovu nosiť ten krásny veľý dáždnik!!!
neviem.. nevidím v tom veľký význam, ak prší a mám dáždnik tak či tak neostanem suchá tak už srať na to..
a rada zmoknem, je ot /niekedy/ fajn...
a aj keď nie, dáždnik proste nenosím.
teraz mám jednoduchý skladací, oranžový.
po takomto tuzim cely zivot
a aby som nebol OT tak ten taky maly skladaci cierny
dáždnik firemný.
mám jediné šťastie , že firemná farba je tmavomodrá
@ivike jj, presne! úžasný je