V dobe neposlednej mám chcenie jesť v noci. I robím tak. Nemôžem povedať, žeby som nejako pribrala, ale keď to včas nestopnem, môže sa stať. Obávam sa, že pribúdajúce kilá redukujú intelekt. Taká moja teória/fóbia. Má niekto podobnú skúsenosť?
Ja som už niečo také čítala, že tuční ľudia sú hlúpejší alebo niečo...a hlavne že obezita vedie k demecii...no je to nezdravé, lebo si tým posúvaš biorytmus a jasné, že sa ti potom horšie napr sústredí, keď ráno vstaneš unavená, zaspíš neskôr, lebo ti trávi...potom sa cítiš akoby si osprostela. Pomôže ti len sebadisciplína...
hahaha toto je super, paci sa mi ta teoria ze tucnota znizuje intelekt, vela by to vysvetlovalo vlastne cely moj zivot je uz jasnejsi po tomto poznatku do seba vsetko zapada
no moze znizovat, preco nie? Kazda nespravna zivotosprava ma vplyv nie len na telo ale aj na mozog a tucni ludi maju este zuzene cievy, nemaju taky prietok krvi a ani v mozgu + maju pravdepodobne viacej toxinov zo stravy v tele, takze nejaky vplyv to urcite mat bude.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
je to hrozné
ale prosím ťa, daj si salámu a kečup jak ja
Zeleninka je v tomto vďačný kamarát