ahoj baby, chcem sa spýtať či nevie niekto poradiť, čo s červenými bodkami - používam aj veet krém a nepomáha. tak pls podaďte lebo sa normálne hanbím ísť von v kratších nohaviciach
minule som mala take slapky a v nich ani ten malicek nebol vidno a celu hodinu mi dvaja spoluzaci cumia na nohy a smeju sa a potom tak zhrozene kukaju a potom mi povedia ze ci mi amputovali malicek
Tak moja rada znie..je to vlastne moc drasticka rada ale pomaha sa zbavit bodiek vermi ucinkuje to...takze chod do nemocnice tam zaklop na dvere ..pohotovosti kde ces...a ukaz im bodky zo slovami prosim amputovat pokial siahaju az bodky a stym ti uz pomozu..lekar ti da narkozu a sup a si kracia a par centy ..a bodky su navzdy prec
ved ale tie bodky museli z niecoho vzniknut?..a casto byva z tyx holliacich kremov alergia.aj ja som mala.vyskusaj iny sposob.alebo ix poriadne natieraj kremom na citlivu plet a nexod po holeni hned na slnko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ja sa hambim za svoj mikro malicek..
minule som mala take slapky a v nich ani ten malicek nebol vidno a celu hodinu mi dvaja spoluzaci cumia na nohy a smeju sa a potom tak zhrozene kukaju a potom mi povedia ze ci mi amputovali malicek
9. To bolo hnusne
ale zas- aj v takých prípadoch pomáhajú rôzne krémy. ja síce nemôžem žiadny odporučiť, lebo mne stačí obyčajné telové mlieko, ale určite sú