nejde to ... a ma to serie ... vzdy ked sa snazim spojit z BT na PC tak mi vypise na mobile ze SPOJENIE NEUSPESNE NEMATE PREDPLATENE PAKETOVE DATA ... CO SU PAKETOVE DATA ??? sakra a jak to spravit aby mi to slo ... neviete mi dakto helpnuut
No zrejme sa snazis pripojit na internet.Paketove data je GPRS.
Postup nainstaluj si antenu ale pokial nedokoncis instalacie tak ju nepripajaj.Potom si nainstaluj Nokia PC Suite.Pripoj antenu zapni na mobile Bluetooth a potom ich nechaj sparovat.Takto by to potom malo fungovat.
ta antena sa vola bluetooth adapter, myslim, ze nie je sucastou balenia, po dalsie, ak sa nemylim, sucastou balenia N5200 je aj USB kabel, s tym je to lepsie. ale ako bolo napisane, nainstaluj OBEX klienta (Nokia PC Suite), pripoj BT adapter, zapni BT na mobile (musi byt viditelny telefon menu->nastavenia->pripojitelnost->bluetooth->nastavenia ...) a ficis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Postup nainstaluj si antenu ale pokial nedokoncis instalacie tak ju nepripajaj.Potom si nainstaluj Nokia PC Suite.Pripoj antenu zapni na mobile Bluetooth a potom ich nechaj sparovat.Takto by to potom malo fungovat.