5530 ma byt cenovo dostupnejsi telefon s dotykom. Chyba jej A-GPS a HSDPA nieje v leskolm prevedeni. Inak je to to iste. Cenovy rozdiel okolo 100 € sa niekde prejavit musel.
5530 xpress music ti neradim.. ako on je fajn, ale tak stavaju sa mi veci ako
- z nicoho nic mi nejde otvorit galeria
- niekto mi vola a cely mobil sa zasekne, musim vypnut(vybratim baterky), zapnut
- nejde mi fotak, teda spravim jednu fotku a potom sa zasekne mobil(to len obcas)
- stalo sa mi ze mi niekto volal a mobil nesiel odblokovat, na nic nereagoval..
neviem cim to vsetko je mozno len preto ze ked nieco nejde tak surovo vyberiem baterku alebo je chyba v mobile ale kebyze si mozem vybrat iny mobil teraz, hned menim
a este sa mi nepaci organizovanie galerie. musim po jednom oznacovat fotky ako "voľby--->označiť-->označiť tuto jednu.. aby som ich pooznacovala a niekde presunula... cez comp ked si zapojim kabel to len tak nejde. ja som si to tam zorganizovala ale ked som zapla galeriu na mobile, nic sa nezmenilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mam ho, som spokojny a aj sa mi viac paci ako 5530
su to vlastne skoro zhodne telefony, len 5530 nema vsetky funkcia 5800
- z nicoho nic mi nejde otvorit galeria
- niekto mi vola a cely mobil sa zasekne, musim vypnut(vybratim baterky), zapnut
- nejde mi fotak, teda spravim jednu fotku a potom sa zasekne mobil(to len obcas)
- stalo sa mi ze mi niekto volal a mobil nesiel odblokovat, na nic nereagoval..
neviem cim to vsetko je mozno len preto ze ked nieco nejde tak surovo vyberiem baterku alebo je chyba v mobile ale kebyze si mozem vybrat iny mobil teraz, hned menim
a este sa mi nepaci organizovanie galerie. musim po jednom oznacovat fotky ako "voľby--->označiť-->označiť tuto jednu.. aby som ich pooznacovala a niekde presunula... cez comp ked si zapojim kabel to len tak nejde. ja som si to tam zorganizovala ale ked som zapla galeriu na mobile, nic sa nezmenilo