ericssony maju posledne roky lepsie fotaky.. ale fotak nokie n85 je tiez velmi dobry.. no u mna su rozhodujuce rychle odozvy telefonu, rychle j2me a pod
sony ericsson je ovela kvalitnejsi mobil, napriklad teraz xperia x10 je taky ako pocitac (ma funkciu timescape) , a ten druhy telefon nevie take funkcie
Sony Ericsson sa prave vracia do boja podla mna. Ved zacali vyrabat celkom super mobily. Najprv Vivaz, Elm a teraz Xperia... Zacali okrem toho aj novu cenovu politiku, porovnajte ceny novych mobiloch...
Aj ja som mal predtym taky názor, ze nokia je najlepsí telefon, ale v dnesnej dobe uz smola, ale nie. Má velmi jednoduchy menu, a to sa mi páci, pácil. Ale SE vyrába teraz uzastné fóny. Sú múdré, a vyzerajú super.
Tak co je tady s vámi? Nikdo nehraje? Dobrá zpráva že budou losovat a ne první dvacet vyhraje na tabulce! No jo ale je už 10 tisíc registrace, takže zase nemáme velké šanci, alespon máme...
10 000 registracií?? To je dosť veľa. Naozaj nebudeme mať príliž veľkú šancu... Dobré by bolo získať jednu SE Xperiu X10, bol by som stým sťastný... Už veľmi túžim po nijakom smartphonu. Trošku je to pre mňa drahé, aby som si to kúpil, ale viem, viem, že sa predáva za normálnu cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
A NEMAA NIEKTO NAHODOU NOKIU 5800 ???
6230i budem používať do konca života, je bohovský
inak teraz mám erikson ale mala som nokiu..
Ale moj buduci telefon bude asi ten solarny Samsung, ak nikto iny nezacne robit solarne telefony
Mam N95 8GB a som nadmieru spokojny
som spokojny
Timescape je nejvetsí argument!
Snážím se vidět káždý kod...
Kvoli timescape je ten mobil uzastny! Urcite si rozmyslim, ked kupujem novy telefon, ze zase nokia, alebo ten novy od SE...
Tazké rozhodnutie!
no ale spat k téme
ja som mala aj nokiu, aj sony ericsson...oba telefony boli super a spolahlive! preco sa tu neda hlasovat aj za SE aj za Nokiu?
jenom třetí plátí! ( nebo ne...)
Ale problém je v tom, ze ja milujem znacku Apple!
Aj notebooky, Ipody, telefóny....Ale tak ten x10 vie nieco..
Hra sa o 20 Xperia X10!!
To musí být fake, nebo mají jenom 2 kontakty...