dig móre @66janica6@31 keby to o nás moji rodičia vedeli že mám biele dievča, tak by ma asi vydedili! by som prišiel o vlastnícky podiel na čiernom žiguli ročník 1973, a o satelit čo nám chyžu drží pokope! oni sú taký rasisti Tí moji rodičia! oni chcu len aby som si poriadnu cigánku našou!
@hajzelodkosti Mne je jedno či do mňa teraz niekto bude jebať, že sa ti pchám do zadku alebo podobné primitivizmy. A že mi niekto bude hovoriť že si hlboko klesol. Alebo že mi niekto bude trepať že sa chcem zviditeľniť a že vlastne chcem len niekomu zdeliť moje "novinky". .... ale Ľúbim ťa !
@darkkizz su to len reci a reci to aj ostanu. Pre mna nic dolezite. Klesli jedine oni. Oni vedia ktory. Tí ktori trepu ako som klesol a ohovaraju a odhovaraju. Nuly vyjebane. Aj ja teba
@xtrtiax keď som si to naposledy overovala, pár boli dvaja. @nitk ä a @nitk ovosuperego a @m ästodont a @m ästodontinahyper[a]sexualita sú štyri, ak nie viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
Pár mám tu:
@iiipetoiii
...
Ja - velkajapohroma
Ja - Ja
ja s tebou nechodim! :´( si moc maly!
@ladyofcarnage a @erli
@mielikki a @ladyofcarnage
@ladyofcarnage a @eleon
@mielikki a @eleon
Vyberte si
uz ti zostal len @imr ôšk a @imosk
a ak by som si mal vibrat tak asi @emdi a @beruskazuzanka
a zajko30 nieje gay?
(sorry for caps)
@krvaaa a @fr4nk1
keď už
(btw, človek len pozrie na tie možnosti a je mu jasné že predposledná dvojica bezkonkurenčne vyhrá )
@fr4nk1 vidíš to? všetci vidia, akí sme správni emáci a že sa k sebe hodíme, cmuuq
@imosk SI ty vlatsne dievča?
@lenuska175 nie , a ani ten vek nesedí
@imosk no tým malým psom teda prepáč, mačkopsom
Ale aj tak môžem byť asexuál.
@imosk Ty s tou tvojou "EMO" fotkou sa radšej neozývaj.
A ešte @lenuska175 vďaka za nomináciu. =D
@marty0908 A tým sa chváliš alebo sťažuješ?
ale inak ďakujem za výbuch smiechu @n0win0u no..čo s tým spravíme? ti hodili nejakú neexistujúcu existenciu. by som sa urazila
A kde je môj milovaný @hawran ?
rovno ste mohli vsetkych sparovat , by ma zaujimalo koho ku komu hmm..
@orfea2 nemozem zato, ze ty si uz zadana
@orfea2 uz si von zo sprchy ?!
ale za to, ako krásne si o mňa bojoval celým telom, ti dám ZASE pokoj tak na týždeň
aby si mal čas kvalitne sa spárikovať
@n0win0u nam pojdes za svedka
@udy1 uznávam monogamiu
@udy1 ja , ja a este raz ja
a opováž sa!