Nora Mojsejová - a) podvodníčka a falošná vulgárna osoba alebo po b) hrdinka ktora chce Slovensko vytiahnut zo sračiek a nejde jej o prachy ani o imunitu...
Nemyslim si, ze je ESTE STALE podvodnicka. Za Rezesa a Meciara sa urcite kvalitne nabalila a verim tomu, ze to nebolo uplne koser, ale to za co ju teraz naposledy nahanali je podla mna vykonstruovane. Niekomu tu prekaza.
Mal som na ňu svoj názor, ale pozrel som si všetky jej videá na YouTube a fakt nepôsobí na mňa nejako falošne. + Na svojej stránke má napísané, že v prípade úspechu sa dobrovoľne vzdáva trestno-právnej imunity a poslaneckého platu. Má svoje spôsoby, je neohrabaná a až príliš neformálna, ale reprezentuje názory drvivej väčšiny slovákov presne tak, ako to všetci cítime, bez servítky. Verím jej, ale voliť budem aj tak niekoho iného. Každopádne, bola by škoda, keby sme ju v parlamente nemali. Ak už nič, tak tam aspoň každému vyhubuje
aj ja si myslím že nemá šancu ...počuvajte videli ste video na youtube má názov že ježibabin potrat som sa na tom nasmiala ako dávala tomu Františkovi Kabrhelovi alias versace
@hetfield vies preco je to tak ? Udajne kvoli tomu ze ten buzerant pozical nore 845 000 euro a ona mu slubovala ze to vrati ze ich otoci dvojnasobne.. a nakoniec.. sa tak nestalo nedala mu nic a teraz ju zaluje na 1, 3 miliona eur.. bude mat sud.. preto sa uz nekomošia..
@angelinajolie tam boli aj nejake ine veci,vraj on na Mojseja naraficil tie fotky s tymi stetkami v hoteli aby sa s nim rozviedla,ale aj ona je sprosta ked jej trvalo vyse 5 rokov aby zistila ze ju len vyuziva na svoju vlastnu medializaciu
@hetfield tak vieš ja si myslím že oni obaja narobili medzi sebou intrigy..ale nech je to ako chce nezaujima ma to uz.. dolezite je to ze si myslim keby sa dostala do parlamentu ...co sa na 99 percent podla mna nedostane pretoze vsetci slovaci ju maju zafiksovanú v hlave ako zenu ktora sa nevie spravat vyjadrovat ..zenu ktora je vulgárna namyslena bohata..a neviem co este vsetko..myslim ze by urobila nejake tie zmeny.. ale velmi male pretoze SR je uz davno na mizine.. totálne rozkradnutá krajina.. prave preto uz dlho zijem v nemecku a nechcem sa vratit pretoze robit za 300 eruo nikdy nebudem.. je to hanba ale hlavne ze tí co sedia teraz v parlamnete su davno zahojení ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov