Možno som blázon, neviem. Ale má taký vnútorný pocit (vždy som chcel niekde použiť to slovné spojenie), že by som už chcel založiť rodinu. Mám ale problém. Nie je s kým. Nechodím každý večer do baru a popravde ani nestojím o tie prefajčené baby, čo sú ta
Tak ten pocit je v pohode, ani neviem koľko máš rokov ale ja mám 17 a tiež normálne s priateľom sa bavíme, že raz proste budeme mať svadbu nevravím že o rok, ale proste keď skončím strednú tak určite. Veď čoskoro budeme mať spoločnú domácnosť
Verin ak ti mam pravdu povedat jeden bracho mal svadbu v 27 a druhy v 25 obaja maju rok po svadbe a po dietati A svagrina jedna mala len 21 tak za tou zaostavas... ale radsej pockaj na pravu ako sa unahlit
No, to je od teba fakt dospele, ze chces rodinu a vsetku tu zodpovednost a kedze mam tu cest poznat ta, tak ti aj verim, ze to myslis vazne Tak drzim palceky Mirko a nech ju najdes co najskor
Filippp - nemyslim, ze tym myslel pannu. Myslim, ze skor myslel ze ho uz omrzel ten typ bab/zien, ktore chodia na diskoteky a zaj3bavaju sa s hocikym, hocikde, hocikedy.
Micus777 resne tak so to myslel. Nie je tam nikde napísané, že chcem 21 ročnú pannu. Nevedel som, že slušné dievča musí byť panna...A ani tomu neverím...Len nechcem tie povoľné ženy...Chcem takú, čo si sama seba váži a neponúka sa každému...
a prečo nemas rad také ktoré sa o teba obtieraju, to znamena ze ich niečim pritahujes, ja taká nie som ale neznamena to vždy ze baba ktorá sa o teba obtiera, musi byť hned spatna....premysláj....a to ze namas rad prefajčené baby, tak to je dobre, u nas bab je to tiež niekedy tak , že tiez nemame rady prefajčených chalanov....
Podľa mňa baba, ktorá sa hneď začne obtierať, prihlúplo sa chichoce nie je tá pravá na ozajstný vzťah. Ako som už napísal, podľa mňa je to neváženie samej seba a podhadzovanie sa. A to je úplne nedôstojné.
Verin: Súúúhlasím, baba ktorá nepozná toho chalana a hneď sa mu hádže do náručia si pravdepodobne neváži samú seba a je jej jedno čo s ňou v ten večer kto spraví.... môj názor....
volne pokracovanie Lasky cez internet... no v kazdom pripade, fakt nie je tazke najst taku, aku hladas (ja som taku nasiel , ale naozaj ju nemozes hladat po diskotekach tam mas sancu (trepnem) 1:10? alebo si vypocitaj kazdu 10tu
no vidis treba to brat z tohto pohladu....inac to vies..chvilu nikto a potom sa ti zacnu hrnut viaceri,tak nezufaj...potom mozes jedneho hodit mne...aj ja by som uz brala nejakeho normalneho chalana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
A nefajčím... Ani sa neobtirem po 10tich(ani viacerých) minutách..
to sa tu tak casto nevidi
neviem ci spadam do tvojej kategorie starsich chalanov ale snad ta to potesi, ja mam ten pocit taktiez
ja som sa vždy chcela vydávat 06.06.2016 ale dovtedy sa mi asi čakať nechce..
inak sesternica sa stretla s manzelom v kostole
aaa Verin..ty chceš aj deti??
ale verin s auž nejak nemá...asi si ma už nechce vziať..
hmm...budeme musieť teda ženícha nahovoriť a môžme frčať..
ste sa mali dohodnut ci hej alebo nie
juuuj...a striptera schvalujes tiez?
2. Nie karbid ale KARBIK - (tj karbik od slova karburator)
Uz sa tesim
Podmienka:Musí sa mi venovať viac, ako ten predchádzajúci...
adulblabla...nom ale ja ked sa zacnem bavit, tak klastor neustoji asi...
NEVESTA NA UUTEKU
Ja som tu Uz so mnou nepocitate ?
Viete kolko dalo prace, zabit, rostvrtit a zakopat byvaleho zenicha
A caka to kazdeho dalsieho co sa mi pripletie do cesty
Takze aky je ten termin
A lebo to není ženích ten, ktorého by som chcela...