cauce, hladam nejaky pekny darcek pre mamu, rozmyslala som nad nausnicami, a swarovski su fakt pekne co som pozerala » www.klenotyhematit.sk/swarovski-nausn... , len neviem ci sa hodia 50 rocnej mame, alebo radsej za tu istu cenu nekupit striebo
@1 az na to ze nerobia len farebne kristaly O___o a je vela ich sperkov bez tych kristalikov a nahodou kopa z nich je peknych aj elegantnych, len kazdy si pod swarovski predstavi trblietajucu sa picovinu...
Keď už trblietavý alebo farebný šperk, tak určite nie swarovski... je to nevskúná syntetika.
Určite je lepší nejaký šperk s prírodnými kamenňmi. Nájdeš aj osadené v striebre, zlate, chirugickej oceli, ale aj samostatne. Taký opál, olivín, jantár, ruženín. perla, rubín, tyrkys, ametyst a omnoho ďaľších... máme ich na našej krásnej planéte kopu a niesu ani drahé
nosí to veľa žien (robím v bižu, takže to vidím - a mnohé ženy v každom veku nosia podobné lacné černejúce napodobeniny, takže ak má tvoja mama rada bižu, kľudne by som do toho šla, vydrží to dlhšie a nevyzerá to nutne ako trblietavá pičovina)
dajú sa tam nájsť fakt pekné aj jednoduché veci, záleží od toho, koľko chceš investovať.
ak má rada klasiku, prípadne nosí desať rokov jedny zlaté/strieborné náušnice, bola by som opatrnejšia.
skús nenápadne vyzistiť jej vkus, no najlepšie by asi bolo nechať ju, nech si vyberie sama.
takak sa k šperku nevie žena primerane obliecť, všetko je gýč
swarovski má pekné šperky (jasné, nie všetky sa aj mne páčia) - len ich treba vedieť nosiť a nie si dať výrazný náhrdelník, výrazné šaty a veľké náušnice preboha - potom to gýč je.....
ako darček pre mamá vo všeobecnosti fajn nápad - len fakt treba uvážiť, aký štýl obliekania mama uprednostňuje, aby si neprestrelila a či bude konkrétne k nej pasovať.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Fakt jej to nekupuj podla mna.
Určite je lepší nejaký šperk s prírodnými kamenňmi. Nájdeš aj osadené v striebre, zlate, chirugickej oceli, ale aj samostatne. Taký opál, olivín, jantár, ruženín. perla, rubín, tyrkys, ametyst a omnoho ďaľších... máme ich na našej krásnej planéte kopu a niesu ani drahé
Podla mna je to pekny darcek pre zenu ale vyber nejake decentne
nemám rada trblietavé pičoviny :ehm:
dajú sa tam nájsť fakt pekné aj jednoduché veci, záleží od toho, koľko chceš investovať.
ak má rada klasiku, prípadne nosí desať rokov jedny zlaté/strieborné náušnice, bola by som opatrnejšia.
skús nenápadne vyzistiť jej vkus, no najlepšie by asi bolo nechať ju, nech si vyberie sama.
swarovski má pekné šperky (jasné, nie všetky sa aj mne páčia) - len ich treba vedieť nosiť a nie si dať výrazný náhrdelník, výrazné šaty a veľké náušnice preboha - potom to gýč je.....
ako darček pre mamá vo všeobecnosti fajn nápad - len fakt treba uvážiť, aký štýl obliekania mama uprednostňuje, aby si neprestrelila a či bude konkrétne k nej pasovať.....