ja nosím iba na televízor a na počítač, inak ich nenosím... teda tak mi hovoril očný, že nemusím... tak sa podľa toho riadim... ale niekedy si ich nedám...
Prvé okuliare a hneď -1,5 Ale tak bez nich som stratená a v škole som musela vždy odpisovať od spolusediacej, lebo nehrozilo aby som videla na tabuľu. ALe teraz už vidím všetko Úplne všetko
Nosím, ale len ne diaľku. Ešte pred pol rokom len na veľmi veľkú diaľku, teraz aj na menšiu diaľku. To asi súvisí s tým, že som maturoval, a teraz som na výške.
Ale je to zábava, ako sa trendy menia... Keď som si kupoval prvé okuliare, boli v móde také neviditeľné, nepatrné. A teraz... Hrubé, výrazné rámy, skoro ako v šesťdesiatych rokoch. No nevyzerá to zle... Mne sa dievčatá a okuliarmi vždy páčili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale je to zábava, ako sa trendy menia... Keď som si kupoval prvé okuliare, boli v móde také neviditeľné, nepatrné. A teraz... Hrubé, výrazné rámy, skoro ako v šesťdesiatych rokoch. No nevyzerá to zle... Mne sa dievčatá a okuliarmi vždy páčili.