čawte zaujímalo by ma, koľký z vás tu prítomných mužov máte okuliare a či ich aj nosíte. Prípadne ak sa im vyhýbate tak aký máte na to dôvod?? Je vás dosť čo na ne kašlete a ja sa pýtam prečo keď ste v nich tak sexi??? Povedal vám to už niekto????
@cute Nemyslím si, že mi tie okuliare seknú v zmysle žeby som bol sexy alebo čo...lol...
Zaobstaral som si ich výlučne kvôli nedobrému zraku...
Neskôr som prešiel na šošovky a tie nosím permanentne keď som mimo domu...
Nosím furt a všade... nenosiť ich je ako hrať nejakú hru na 'low' nastaveniach, pričom PC ti utiahne aj 'ultra' ...a mnohí mi povedali, že mi pristanú, tak snaď hej
ja nosím okuliare, aby som videl ale oveľa praktickejšie sú šošovky a preto ich nosím častejšie
I keď na skúšku, pracovný pohovor a do zafajčeného prostredia vždy uprednostním okuliare.
ja si myslím, že nie každému chalanovi alebo aj babe to je jedno to pristane... treba zvoliť aj dobrý typ okuliarov, hlavne keď ich musíte nosiť... ale okulliare sú veľmi obmedzujúce a ja osobne aspoň sa v nich necítim dobre... ak sú dobré šošovky, nech nosia radšej tie...
okuliare nosím už 21 rokov a sú prakticky súčasť mojej osoby, všetci ma tak poznajú, nevyhýbam sa ich noseniu... inak v spojitosti s mojou bradou, mierne šedivými vlasmi som rád, že ich nosím
@rihard
u vás mužov sú takéto veci v pohode o čosi horšie to máme my ženy v tomto smere... moje vlasy troška blbnú od 19 ale tak občas hodím farebný šampón a mám pas,,, ja som an tom opačne do 12-rich mi každý hádam viac a potom sa to začalo otáčať až tak že v 20-tich si odo mňa pýtali v obchode občiansky a tak no ale nei už viac vyzerám azse na svoj vek
@cute čoskoro ti to bude chýbať, ale niee, žena môže byť okúzľujúca v každom veku ale jasné že to máte horšie, predsa väčšina žien má dlhšie vlasy než muži, a to si vyžaduje aj dôkladnejšiu starostlivosť, ja si vlasy farbiť zatiaľ nebudem
@rihard
pls nech sa deje čokoľvek vlasy si nefarby na mužoch ej to strašné vážne .. bez akejkoľvek srandy... dĺžku vlasov si striedam páčia sa mi dlhé ale vždy keď mám dlhé neviemčo s nimi a zle s ami upravujú tak mám azse také primerané nemôžem povedať že by boli po plecia no -.. sú kratšie .. dnes to tu ale už balím lebo aztjra nevstanem
No neviem si predstaviť, že by som deň začínal bez našmátrania škulí na poličke pri posteli. Takže u mňa celodenný režim po posteľ. Keď som bol mladší, som kadečo vymýšlal, ako sa im vyhnúť, no bolo to horšie a horšie, teraz pár rokov si na nich fičím a už sú pod očami aj také kruhy po nosení, čo nepôsobí moc esteticky, takže radšej šup na nos.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nosí aj môj chlap
obaja sme spolu neskotučne oslnivo zechsy.
Mimo domu mám vždy kontaktné šošovky...z estetických dôvodov.
estetické dôvody, ale šak si si vybral také aby ti sedeli nie?? čo ti ich nik nepochválil???
Zaobstaral som si ich výlučne kvôli nedobrému zraku...
Neskôr som prešiel na šošovky a tie nosím permanentne keď som mimo domu...
ale hej, na typoch, ktoré sa mi páčia, to poväčšine ešte pridá na príťažlivosti :-S
vo veľkej miere s tebou súhlasím a ešte keď je dnes dobrý výber.... len asi by sme im mali aj vravieť že sú sexi aby ich neprestali nosiť
I keď na skúšku, pracovný pohovor a do zafajčeného prostredia vždy uprednostním okuliare.
aj tak sa dá človek hneď vyzerá serióznejšie
zo začiatku asi vadia každému ale je to o zvyku ... treba si z toho spraviť prednosť
on napríklad je
ale ktovie či je vôbec slepý
úprimne povedané ak je to tvoja foto a ešte ako tak vidím tak vyzeráš na nej dobre
ale šak máš 24 prepána tak akože to ešte človek musí byť zachovalý ako by to potom vyzeralo neskôr hm???
u vás mužov sú takéto veci v pohode o čosi horšie to máme my ženy v tomto smere... moje vlasy troška blbnú od 19 ale tak občas hodím farebný šampón a mám pas,,, ja som an tom opačne do 12-rich mi každý hádam viac a potom sa to začalo otáčať až tak že v 20-tich si odo mňa pýtali v obchode občiansky a tak no ale nei už viac vyzerám azse na svoj vek
pls nech sa deje čokoľvek vlasy si nefarby na mužoch ej to strašné vážne .. bez akejkoľvek srandy... dĺžku vlasov si striedam páčia sa mi dlhé ale vždy keď mám dlhé neviemčo s nimi a zle s ami upravujú tak mám azse také primerané nemôžem povedať že by boli po plecia no -.. sú kratšie .. dnes to tu ale už balím lebo aztjra nevstanem
tak to si ma potešil takto zrána