A vyrábam si to sama z komponentov, mam aj rozne klieštiky, spoje na to a tak ? v Prahe pri IP Pavlova kde bývam, je na to skvelý obchodik, mam uz odtial milión veci
Strieborný náramok. Druhý mesiac vkuse. A neplánujem ho dať dole. Aj keď sa mi ani veľmi nepáči, niekedy pichá, ale nosím ho zo zvyku. Áno, dva mesiace konkretizujem ako zvyk.
Mne sa nechce nosiť šperky a celkovo mi vadia. Prekáža mi, keď mám retiazku alebo náramok. Nosím však náušnice. Bez nich sa cítim akoby nahá, že mi skrátka niečo chýba.
Mám jedine zlatú retiazku čo som dostal z 1. sv. prijímania, ktorá viac neuzrela svetlo sveta a je v trezore ako bola nosená. Ja si nepotrpím na nosenie šperkov. Až nájdem úplne dokonalú ženu, ktorá bude ako anjel stále na mňa, tak aj možno za ňu jej kúpim pekný diamantový zásnubák. Ale myslím, že až taký drahý nie je, aby som to musel robiť, lebo asi som zatiaľ bohatý.
@patrixo@18 no, nenosím ja, ja si také ani nekupujem, nepovažujem to za dôležité a tiež sa mi to ani nechce zbytočne nosiť. Mne to vadí podobne ako náramkové hodinky a na čas mám mobil a mám v ňom všetko aj viac ako ponúkajú hodinky, i keď teraz sú aj smart.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ty mozes