Nie, lebo mám vybočený palec, takže som rada, ked nemám večer problémy po dlhšom chodení v teniskách, nie ešte to, aby som nosila topánky na vysokom opätku
@Ivanka Veď práve že týždňoch a mesiacoch... :/ Bohate mi stačilo keď som si po vyše polroku nosenia pohodlných tenisiek začala opäť obúvať čižmy s o máličko vyšším opätkom (ani nie centimeter) - takmer celý týždeň trvalo kým som si zvykla a kým ma prestali bolieť nohy Ale ten týždeň to bol fakt masochizmus, chodila som ako postrelená
ja neznasam topanky s opetkom.... sa mi to nepaci a asi by som si v tom aj dodrbala nohy ehm a opetky sa ku mne nejak nehodia... ja mam radsej číny alebo sk8 boty a tie opetok nastastie nemaju
@11 aha tak to uz je ine ja si zvykam dost rychlo asi...take 5-6 centimetrove cizmy som vpohode nosila po par dnoch...
@15 chapem ta ja som davnejsie mala komplexy z mojej vysky ze som vysoka a velmi som chcela nosit aj na opatku daco ale radsej som si nekupovala teraz som rada ked som vysoka s opatkami takych 180-3cm
ja si teda nohy nicit nemienim vysokymi opatkami, nikdy som ich nenosila, neviem v tom chodit, pride mi to neprakticke, ked sa stale niekam ponahlam, nehovoriac o tom, ake byvaju drahe... fuj vysoke opatky
naposledy som opatky mala pred 2 tyzdnami na stuzkovej, AUUUUUUUUUUU !!! Hod a pol v tom stat a pocuvat vsetky prihovory, este ked sa mi nohy klepali....tancovat....potom som sa statsne na polhodku vyzula a potom zas obut to bol des, ale musela som ich mat mala som kusok dlhsie saty nedali sa skratit a potom som rezignovala a dala si botasky pod saty nepotkla som sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na bežné nosenie v zásade bez opätkov, nie som masochista, ale neberiem tragicky keď si na nejakú príležitosť "musím" dať lodičky s opätkami...
@15 chapem ta ja som davnejsie mala komplexy z mojej vysky ze som vysoka a velmi som chcela nosit aj na opatku daco ale radsej som si nekupovala teraz som rada ked som vysoka s opatkami takych 180-3cm
naposledy som opatky mala pred 2 tyzdnami na stuzkovej, AUUUUUUUUUUU !!! Hod a pol v tom stat a pocuvat vsetky prihovory, este ked sa mi nohy klepali....tancovat....potom som sa statsne na polhodku vyzula a potom zas obut to bol des, ale musela som ich mat mala som kusok dlhsie saty nedali sa skratit a potom som rezignovala a dala si botasky pod saty nepotkla som sa