Ale mam jednu a kazdu sezonu ju preperiem a tak. Aby jej v skrini nebolo smutno Raz mozno pride taka zima ze ju vytiahnem. Este vramci lyzovacky a snehoveho blbnutia ano, ale mam zimy a snehu akurat dost, tak nebude ani blbnutie, ani lyzovacka.
no mam vyholenu hlavu pocely rok kvoli pokozke bo tma su nejake one a potom mam chrasty takze som vyhjoleny a bez ciapky by som zmrzol kedze sa striham kazdy weekend. cez leto kolbuk iba u babky lebo je slamenny a asi by som nevisiel na ulicu so slamennym klobukom, potom durag, siltovky a ku tomu skoro vsetkemu okuliare slnecne, a v zime normalnu ciapku a baranicu
v zime baranicu na štýl londýnskej gardy len s bombolcom na vrchu, v lete klobúky slamené, plátenné, alebo šiltovku ,na jeseň klobúk, alebo baretku a na jar tiež to čo na jeseň
ja mam rada siltove capockky ale mam aj jeden kusok ze baranicu ale to keby som si dala na hlavu tak ... by sa asi na mna v tomto meste kukali ze co to za blazna ..
Mám dlhé vlasy, a väčšinou ak je moc zima, tak postačí kapucňa. Ale posledne som bol v Blave (a to je na juhu, nie?) a bola mi zima na hlavu aj cez dve kapuce a vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
na túto zimu ešte čiapku nemám, to bude zas behania... :/
a vlastne vždy nosím čiapky niekoho druhého. asi je na čase kúpiť svoju
Bohužiaľ som nedokázala oceniť čiapky, keď som mala vlasy pod zadok a viali trištvrte metra predo/za/vedľa mňa podľa smeru vetra
alebo
občas, keď už fakt mrzne
blbá som bola
Nosím čiapku,lebo mi býva strašná zima na uši a v Trnave nenormálne vždy fúka už na jeseň chladný vietor,tak bez čiapky by som neprežila.
Takže áno,čiapku nosím,mám ju rada a práve naopak,keď idem von,nemusí ma trápiť v akom stave sú moje vlasy,všetko zakryje čiapka