Baby nosíte domáce body - to také s rukávmi, hrubé (nie spodnú bielizeň) samotné aj von? Kamoška v tom bežne chodí aj ráno do obchodu, a stále ma presvieča, ale tak neviem... to je už na mňa moc... či?
už ma nič v tomto svete neprekvapí Legíny už nastolili módny trend dávnejšie, aby dievčaťu poriadne vynikol zadok, teraz tieto body No boha a ďalej no neviem si trúfnuť odhadnúť, čo príde Šnúrka cez cele telo Boratove plavky
kedy si som také mala,to som ešte chodila na zš, ale bolo to oveľa krajšie, s krátkymi bielymi rukávmi a drobnými kvietkami. Teraz by som si to už neobliekla, uprednostňujem iné oblečenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Madonna také má, jej sa spýtaj.
Inak si nemyslím, že by to normálny človek a vôbec smrteľník na seba dal.
ako pár rokov dozadu som doma cez leto také nosila, len v inej farbe a s krátkymi rukávmi, ale tak na ulicu by som vtedy asi nevyšla
mne osobne všetky "body" prídu absolútne nechutné
» blogs.babycenter.com/wp-content/uplo...
(bože ta madonna je taka škaredá ) (ble)
ale to som chcela, že prečo by som mala nosiť niečo, v čom nemôžem ísť pohodlne si ciknúť, asi to ani nejde rýchlo dolu a celé je to brekeke???