Tiež to považujem za doplnok v tejto dobe, ale rada by som nejaké nosila, čiže ak ich dostanem na nejaký sviatok, tak nevidím dôvod nenosiť ich. Ale viem minúť peniaze lepšie ako si ísť teraz nejaké kúpiť, čiže až v budúcnosti.
Ale minule ma dostalo keď sa kamarátka pýtala jedného chalana koľko je hodín a on jej odpovedal, že nevie, pretože to čo má na ruke nejde, ale bolo to lacné a vyzerá to špičkovo, tak to proste musí nosiť
mám ich troje ale nosím ich ako doplnok Aj tak keď sa ma niekto opýta koľko je hodín, automaticky siahnem po mobile klasika. Síce na dvoch baterku mám ale na mojich obľúbených mi pred pár dňami došla, musím ju vymeniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@7 kvalitaa
Tiež to považujem za doplnok v tejto dobe, ale rada by som nejaké nosila, čiže ak ich dostanem na nejaký sviatok, tak nevidím dôvod nenosiť ich. Ale viem minúť peniaze lepšie ako si ísť teraz nejaké kúpiť, čiže až v budúcnosti.
Ale minule ma dostalo keď sa kamarátka pýtala jedného chalana koľko je hodín a on jej odpovedal, že nevie, pretože to čo má na ruke nejde, ale bolo to lacné a vyzerá to špičkovo, tak to proste musí nosiť
Väčšinou len ak si idem zabehať,aby som mala aspoň aký-taký pojem o čase.
moje