kedysi som nosil, potom sa mi vybila baterka a odvtedy som ju nevimenil a hodinky nemal a keď teraz všade nosím mobil je to zbytočné... a hrozne to zavadzá
ked som mala tak 12 rokov bola som strasne na hodinky mam ich niekolko ale naposledy som ich mala na ruke asi v tych 12-13 nosim mobil nosim ipod nepotrebujem ich
po celý čas mám vo vrecku mobil ktorý dokáže plniť účel informovania o čase veľmi zdatne áno, hodinky sú hodinky, ale peniaze sú peniaze, takže možno raz keď budem mať 35...
Hodinky ma vždy stresovali, preto som ich dala dolu a sem tam sa pozriem na telefón. Keď sa mi chce čáhnout do vrecka. K tomu mám veľmi nepokojné ruky, potrebujem nimi stále hýbať a posledné hodinky, čo som mala, som si zlomila, koľko som ich vykrúcala
@xrumka takmer vždy viem, koľko je. ale znamenalo by to, že by som nemusela pri sebe toľko nosiť mobil a tiež by som chcela nejaké pekné k najbližšiemu sviatku mám teraz jedny, ale tie sa mi už také dva roky nepozdávajú, vyrástla som z nich.
@joelina no som si vsimla vcera v elektricke ze baba mala pekne hodinky na ruke tak som zacala uvazovat ze kolko ludi vobec hodinky nosi.. a ja nemat taku tenucku rucicku a mam pekne hodinky tak nosim asi tiez len neviem ci v lete hmm.
ja mam tiez otrasne tenku ruku (ale uz si formujem svoj vlastny, pozor, nie biceps, ale zatial miniceps ), co mi ale v zapasti nepomoze. a to tenka ruka tak vadi? v com? moj sialeny surodenec si naschval opalil na ruke hodinky. chodi ako idiot, na tmavej ruke ma biely pruzok.
nemám a ani nenosím. A dakujem, že vynašli mobily - mám tam info o čase.
Ja som taký záhadný tvor, čo mi hodinky kúpené kdekoľvek a za akúkoľvek cenu slúžili bez poruchy rok, a potom som ich mohla rovno hodiť do koša alebo nosiť nefunkčné ako ozdobu, prípadne nervovať opravárov.
Neviem prečo, ale neriešim, a ani hodinky nepotrebujem. Ale ako ozdoba sa mi páčia
Nenosila som, ale asi pred rokom som tajne zatúžila mať nejaké no a tak som prekvapene dostala na Vianoce tieto E-uro hodinky Nosím ich vždy, keď niekam idem, čiže doma nie, doma máme v každej miestnosti hodiny takže neni treba, a navyše aj na telefón čumím každú chvílku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale ani svoje by som asi nenosil,urcite by som ich rozbil
Ja som taký záhadný tvor, čo mi hodinky kúpené kdekoľvek a za akúkoľvek cenu slúžili bez poruchy rok, a potom som ich mohla rovno hodiť do koša alebo nosiť nefunkčné ako ozdobu, prípadne nervovať opravárov.
Neviem prečo, ale neriešim, a ani hodinky nepotrebujem. Ale ako ozdoba sa mi páčia
tieto boli lacné