Dnes sme si s kamoškami prezerali čo máme v kabelkách a jedna mala aj kondómy. Tak mi napadlo, či ženy nosíte tieto veci pri sebe? (alebo aj muži : ) )
@kittyboo aj ja to hovorím! ale občas mi niekto na to povie, že nevie, či by mna niekto pretiahol, lebo by som neprotestovala, a to ževraj ten chlap chce odpor, ze bez odporu ma aj doma ci co
Od rána do večera ich nosím hore-dole, už ma to fakt nebaví!
K veci - nie, ale mám doma jeden, našla som na wécku, je prilepený v brožúrke o pohlavných chorobách, ani neviem načo to mám doma Ale tak možno ho niekedy použijem
@anniedecadence to ako keby kondomy nosili v penazenke len take ja to nosim stale v penazenke, ak by som nahodou presvedcila frajera na sex na nejakom nezvycajnom mieste konecne a jeho sexualny suplik ( kondomy, vibrator ) nebdue po ruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
inak k otazke..... ehmehmehmnosimehmehm :letim:
....nikdy to neocakavam, tak ani ho nepotrebujem
A ešte by som chcel tvojej kamarátke zagratulovať k prvému sexu.
.
.
.
..
.
piča.
to mu ho akoze pred tym aktom nasadis?
už roky ten istý
K veci - nie, ale mám doma jeden, našla som na wécku, je prilepený v brožúrke o pohlavných chorobách, ani neviem načo to mám doma Ale tak možno ho niekedy použijem