lebo neviem čo mam robiť keď mi dala doktorka minus 0,5 ky. Každy mi vravi dačo ine. Dakto že sa to neoplati nosiť a dakto, že ano lebo to bude ešte horšie tak čo mam robiť.
@1 v tom prípade je zle položená otázka .. je rozdiel, keď ja ich nenosím preto, že ich ani nemám nosiť a keď ich niekto nenosí, lebo na to jednoducho serie
mala by som ich nosiť, ale už niekoľko rokov odkladám návštevu očného (vlastne som tam ešte nikdy nebola)... ani neviem, koľkátky mám dioptrie, do diaľky som slepá, ale obmedzuje ma to iba v škole a som odporca okuliarov (nie z módnych pohnútok), takže aj tak by som je nenosila
iba v škole/keď pozerám na niečo z väčšej diaľky/snažím sa pôsobiť inteligentne. a mala by som ich nosiť aj von, ale nie som zvyknutá veľmi, radšej budem slepo kukať po ľuďoch a rozmýšľať, či dotyčného poznám či ni...
ani by mi to nevadilo, kebyže mám nosiť okuliare ale keď som tie najslabšie dioptrie skúšal u doktorky tak ma boleli strašne oči z toho..takže by to aj tak nešlo
Ja mam najslabsie ako sa da... myslela som ze sa na ne vykaslem, ale desne ma bolievali oci hlavne po cel9m dni na prednaskach tak som si ich dala spravit...nosim ich len obcas... niekedy ich nepouzivam aj mesiac a vsetko je ok inokedy ich proste potrebujem... tak ci tak by som mala zajst k ocnej lebo sa mi zda ze vidim horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja nie, ale možno by som mal