nosím slnečné okuliare a už je to pre mňa automatika si ich nasadzovať po tom ako som bola v Gr, tam bolo neskutočne silné slnko,tam som vyšla na balkon zavesiť si tričko a ma boleli z tej chvílky oči a som si okuliare musela brať aj na tie 4 minútky čo som prešla z hotela kde som bola ubytovaná do hotelu kde som robila... takže teraz ako vykuklo slniečko stále ich nosím
Nenosil som doteraz, ľudia v mojom veku s tým vyzerajú smiešne/komicky jak sa tvária namyslene, lebo ma vidia cez čierne sklá Ale asi si kúpim kvôli cyklistike, bo muchy a prach je svinstvo
ano, a citim sa taka ,,zakryta,, pred ostatnymi ludmi, preto ich aj rada nosim .. napr ked idem po chodniku, nemusim sa s oprotiiducim človekom vyhybať očami, je jedno, kde sa pozeram, lebo to aj tak nevidi
@27 síce jedny doma mám, ale ešte som ich nemala a asi ani nebudem, lebo sa mi z nejakého dôvodu v obchode zdalo, že tie sa mi celkom hodia, ale nehodia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@6 toto sa mi tak nepáči!
a nechápem ako može niekto na slnku chodiť iba s dioptrickými okuliarmi, veď to ešte zosilňuje to slnko
takéto