Tiež väčšinou len športovú po celý rok a v lete môže byť aj taká volnejšia, tenšia, ale volačo musím mať, zas také malé kozy nemám, aby som si mohla dovoliť chodiť bez nej, cítila by som sa blbo a trochu naho/provokatívne
@tomas55555@12 podprsenka hlavne drží a zakrýva prsia, nie všetky ženy nosia vypchaté podprdy/pušapky ??♀️ ja som si napr. v živote nekúpila ani jednu pušapku...
@tomas55555@12 toto je neuveritelne, tato tvoja schopnost vyjadrovat sa ku vsetkemu, aj k tomu o com nevies nic a len trepes nezmysly a strapnujes sa Chod radsej robit nieco co ta bavi, lebo toto ti ocividne nejde
Ani v zime. Občas si ju dám, ako bolo vyššie spomenuté, že podľa fázy mesiaca a oblečenia. Pod priesvitné veci určite, pod ostatné... Ani nie. Je mi to v podstate jedno, chcem sa cítiť pohodlne. Pred ešte napríklad dvoma rokmi som ju nosila aj doma. Teraz ani vonku.
Nepaci sa mi, keď mi niekto ocumuje dekolt, čo sa mi stáva pravidelne, keďže som dosť obdarená a ešte ak by som podprsenku nenosila?! To si ani neviem predstaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
sama viem, ze nemôžem kontrolovať zrak, ked vidím nejakú babu bez podprsenky
V lete to v mojom pripade nikdy nehrozi
Nepaci sa mi, keď mi niekto ocumuje dekolt, čo sa mi stáva pravidelne, keďže som dosť obdarená a ešte ak by som podprsenku nenosila?! To si ani neviem predstaviť