Dávnejšie tiež ukazoval kamarát že si kúpil lovebox a tiež ma oslovila ta nápaditosť a praktickosť krabičky ktorú zobrazila @24 a tiež sa radím medzi tích čo ju vlastnia.
@momoglamorous však ja už neviem ako ju mám chápať keď sa tak blbo správa iné logické vysvetlenie nepoznám . Veď to je jej chyba že ma nepozná tak jasné že nevie že rád dávam dvojzmysly
Tj. : keď som opatrný, to znamená že som pozorný a nerobím gramatické chyby, ani nepíšem príliš nečitateľne aby som musel gumovať A tiež to znamená že som opatrný aj ten 2. zmysel kt. povedala grietusha. Naschvál som použil taký kontext vety aby to vyznelo na obe veci
@turgon ja som to tiez chapala ako ona najprv, ale potom si povedal, ze si myslel gumu na gumovanie a hned mi to doslo a pacil sa mi ten dvojzmysel, bol dost originalny
nosil som, ale po neprijemnych okolnostiach s prepichnutim, radsej nosim v taske a pekne v krabicke keby bolo rusno.. hej a jednu gumku nosim vo vlasoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Tj. : keď som opatrný, to znamená že som pozorný a nerobím gramatické chyby, ani nepíšem príliš nečitateľne aby som musel gumovať A tiež to znamená že som opatrný aj ten 2. zmysel kt. povedala grietusha. Naschvál som použil taký kontext vety aby to vyznelo na obe veci
A na teba krámy moc nepôsobia
ved ja o nich ani neviem