Ja mam arafatku uz cele roky, ale nikdy som ju nemala na sebe, akosi sa s nou neviem stotoznit. A vlastne sal tiez nenosim, iba ked som v horach a tak...
ja nenosím ani jedno z toho ja si myslím že je to len zbytočnosť nosiť niečo na krku...okrem hlavy..hlavú je nutné mať na krku lebo inak neviem čo by sme bez nej robili
@Ancientpedestrian do trojuholnika? ja som videla v telke, ze do tvaru srdca a este to aj posypali dajakymi konfetkami zomfg som skoro umrela jak som to videla
Sal moc nie, arafatku zriedkavo - teraz som si najvacsmi oblubila taku obycajnu, maju, stvorcovu ciernu satku s bielymi ornamentami po krajoch a bodkami dalej v strede a ani kos vyhodit bez nej nejdem
@Ancientpedestria@31 /sarcasm/?! (akoze z mojej strany ty trulo) @32 ja viem ale pri tom som si spomenula na tu reportaz cp som videla tak sa mi to nejak zdalo vtipne no
večšinou nič krk ma z toho boli...a prečo? som mališká a keďže väčšinou prichádzam do styku z vyššími ľudmi tak ma to omína
ale inak araftky...čirno-bielu, čierno zelenú, bielo-červenú celú zvierku mám...ale chcela by som aj nejakú takú takú inakšieu šatkku,...pestrofarebnú...taku nalady zlepšujúcu *-*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
176 komentov
-babkine bombardaky
-dodkovske slipy
-sexi muzske tanga/zeny obycajne tanga
-nic citim sa tak obkluceny
mozes zalozit, zapadnes uvidis
arafatka 4eveeeer
no vidis, a ze nemam rozhlad
inak poriadny hnus sú farebné arafatky...noo ešte znesem červeno bielu...ale iné fakt otras...
ale inak araftky...čirno-bielu, čierno zelenú, bielo-červenú celú zvierku mám...ale chcela by som aj nejakú takú takú inakšieu šatkku,...pestrofarebnú...taku nalady zlepšujúcu *-*