Ktorá pesnička, pesničky alebo album vo Vás vyvoláva či už príjemné alebo nepríjemné spomienky z detsva? Na čom ste boli "odchovaní", na čom vyrastali?
nie že by som zrovna na tom vyrastala, ale pamätám si, ako bráškovia počúvali čechomora, ten mi ich úplne pripomína a tak celkovo počúvali súrodenci československú hudbu .. inekafe, horkýže, alebo aj desmod, noname, uknd (pozná ich vôbec niekto??), gladiátor, chinaski, team, elán a taaak, samé odveci skupiny
Drišľák a Orlík Drišľák, keď sme mali ešte starú škodovku a autorádio na kazety a oco zvykol púšťať a Orlík, keď sme mali prvý počítač, takú tú starú bedňu a ocov známy nám tam dal nejakú hudbu (pamätám si, ako sa mi to vôbec nepáčilo a nemali sme vtedy internet, tak som tam nevedela dať hudbu (to bolo ešte za časov diskiet), ale ocovi s bratom bolo veselo..)
@alohomora Mám to podobné. Keď som sa chcela zalíškať bráchovi, počúvala som s ním Horkýže a Iné Kafe. Je to taká pekná spomienka keď dnes tie pesničky počujem.
fičalo to v lete 2001, trávili sme prvé celé prázdniny na Orave na chalupe, hrali badmintonové turnaje, bicyklovali sa po dedine, stavali bunkre, sedeli na vŕbe, po večeroch hrali karty a biliárd, v krčme popíjali vineu a chodili na dedinské zábavy
najlepšie bolo, keď som bola tento rok na staromestských slávnostiach v žiline, kde boli .. a väčšinu textov som úplne vedela, aj keď som inekafe predtým sama vôbec nepočúvala, len som si to pamätala z detstva
no ak by to malo byt utle detstvo tak iste peto nagy a deti uz ktorakolvek, alebo aj zlata brana presne
ak uz okolo 6 roku tak to boli hity co ficali na vive
a to ma drzalo do 14tich asi potom som zacal tie svoje metáľe očúvať a to ma chvalabohu drzi dodnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
fičalo to v lete 2001, trávili sme prvé celé prázdniny na Orave na chalupe, hrali badmintonové turnaje, bicyklovali sa po dedine, stavali bunkre, sedeli na vŕbe, po večeroch hrali karty a biliárd, v krčme popíjali vineu a chodili na dedinské zábavy
mne napadne titanicova celine, som sa poctivo ucila text doteraz viem a dont speak -no doubt
ak uz okolo 6 roku tak to boli hity co ficali na vive
a to ma drzalo do 14tich asi potom som zacal tie svoje metáľe očúvať a to ma chvalabohu drzi dodnes
najviac
a je toho veľa, preto pridám tématickú: