@fxx ťažko povedať ja mám Asus a pokazil sa "iba" monitor v záruke . Ale inak je v pohode . Brácha má Compaq, je nový, takže by bolo divné, keby mal problém.
Toshibu alebo radu HP Pavilion by som ti asi odporučil, no neber to ako radu človeka, čo sa vyzná
Nejlepšie pomery výkonov procesoru a ram a zároveň dosť veľké HDD zvykli mať HP a Compaq za nimi by som povedal, že s zhruba rovnakou koncepciou skaldania ide Asus, Toshiba, Acer, Lenovo od iných by som nebral, lebo sú buď imidžové šunky alebo maximálne šunky. Výber musí záležať od toho aj na čo ten notebook chceš. Ak chceš hrať hry tak určite 4GB ram a Grafika nemôže byť integrovaná, dual core a ak chceš na kancelársku a školskú prácu tak ti stačí slabší, také veci ako pozerať filmy na notebooku a počúvať hudbu sa dá (na to ani nemysli) , ale notebook nie je na to priamo určený aj keď to hovorí výrobca na to máš TV a Hifi. Notebok má predsa len baterku obmedzenú a má malý displej
@strejdabob cenu neviem kedze som ho ja nekupoval, no nieco okolo 1200 $, do parametrov sa nevyznam, ale su na hlavnej stranke firmy apple, takze ak ta to zaujima, tak si nastuduj su tam aj presne ceny. a kupoval som ho novy
V tomto súhlasím s @Mouch4 - LENOVO, DELL, SONY a hlavne APPLE Mac Book, lenže ak chceme pozerať aj na dobrú cenu, zostanú nám ACER a ASUS, ktoré majú najlepší pomer cena/výkon.
@Stage tak hlavne zalezi na doticnom ... ci si kupi acer a bude sa mu to prehrievat, lamat, kazit ... alebo si priplati za dell a ak mu nahodou nan padne tehla tak mu ho servisak vymeni a ospravedlni sa za minutove meskanie
@35@Fxx hm hej toshiby su kvalitne.... hodnotim objektivne ja ju nemam ale poznam dost ludi ktori na ne nedaju dopustit.... a asusy su tiez fajn u mna jednoznacne vedu tieto 2 aj ked asus mojej sestry bol dost kazovy, ale po 5. raze jej dali penaazky a kupila si novy takze obisla uplne fajnovo zadara po 2 rokoch novy book
@strejdabob mas s tym nejaky problem? tak tie notebooky od apple asi nie su pre kazdeho ti, ktori na to maju, nech si to kupia a ti co nemaju, tak bohuzial bud maju spolu alebo ostanu zakomplexovanymi manikmi
na ziadnom inom notebooku som nevidel takto kvalitny a obrovsky touchpad, vybornu klavesnicu na ktorej sa uzasne pise, krasny dizaj. je lahky, tenky, pekny a prenosny
@peterkoo ja s tebou suhlasim... "takto kvalitny a obrovsky touchpad, vybornu klavesnicu na ktorej sa uzasne pise, krasny dizaj. je lahky, tenky, pekny a prenosny" ... a zvysnych 90% schopnosti notebooku, ktore bezny pouzivatel notebooku vyzaduje su priemer... no cena 1200 USD priemer nieje.... tym myslim zly pomer cena/vykon ty to beres tak, ze keby ti dakto ukazal Fabiu 1.2 MPI za 7000 eur a auto, ktore by malo znacku ako BMW, Mercedes a pod., ale vybavu, motor a techn. parametre a kvalita by boli take iste ako pri tej Fabii, tak ty by si si kupil radsej to druhe za povedzme 30 000 eur (to je iba vymysleny priklad, pri autach neplati to co pri notebookoch) ... ale ked si zoberes napr. HP za 1200 dolarov a porovnas si to s MacBookom za 1200 dolarov tak sa nedaju porovnat... to nezalezi od toho, kto si aky notebook moze dovolit... aj keby som mal 1200 dolarov ktore mam utratit na notebook, tak v ziadnom pripade si nekupim od Apple ... chapeme sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@fxx ťažko povedať ja mám Asus a pokazil sa "iba" monitor v záruke . Ale inak je v pohode . Brácha má Compaq, je nový, takže by bolo divné, keby mal problém.
Toshibu alebo radu HP Pavilion by som ti asi odporučil, no neber to ako radu človeka, čo sa vyzná
mam apple, som spokojny, odporucujem
a k notebookom... odporucil by som ti Alienware a ked si bezny clovek s normalnym bankovym kontom, tak urcite HP
asi by som kupil Asus,na ten som este nic zle nepočul... alebo aj Hp Compaq ci Pavilion,no niesom si isty
Toshiba či Acer,alebo Fujitsu-Siemens určite nie..
@bluepanter už je dobre?
1. Gateway P-7805u (1000,-€)
2. Packard Bell EasyNote LJ65 (1000,-€)
3. Sony Vaio VGN-Z11XN (2400,-€)
Bez zohľadnenia ceny :
1. Lenovo Thinkpad W700 (3500,-€)
2. Dell Precision M6300 (2326,-€)
3. HP EliteBook 8730w (1800,-€)
brat si kupil Toshiba Satellte A500 vynikajuco to vyzera
no rozhodne by som nekupoval Acer
HP su najkazovejsie notebooky a potvrdili mi to viaceri servisaci v pc shopoch...
tak laskavo ludia nechvalte nieco len zato, ze to mate doma hodnodte objektivne...
odporuca sa acer z hladiska cena/vykon a osobne by som bral asi toshibu pre kvalitu..
» www.pcmania.sk/zbozi/asus-k50a...
na ziadnom inom notebooku som nevidel takto kvalitny a obrovsky touchpad, vybornu klavesnicu na ktorej sa uzasne pise, krasny dizaj. je lahky, tenky, pekny a prenosny