je tento notebook dobra kupa?...a moze byt problem s instalaciou win xp? - na ofic.stranke pisu ze obsahuje drivery na xp.... » www.alza.sk/asus-f5sr-ap027... zvladat aj dnesne hry a grafiku?....pls poradte...
citacia :"Jak asi vidíte z grafů, na hraní nejnovějších herních pecek tento notebook a potažmo samotná ATI Mobility Radeon HD3470 určené zrovna nejsou, maximálně na těch několik starších titulů pro odreagování, kde nebude takový problém mizivé množství shaderů společně s 64-bitovou sběrnicí. Však asi jen málokdo si bude tento stroj kupovat pro hraní počítačových her."
ale je to furt rada ATI Mobility a s tim moc nevykuzlis... tak stredne detaily by mozno este tahala tak tak pri crysis... dual core 2,2 GHz by na hry postacil v pohode... len ta grafika.... :/ Je jedno aku ma pamet... tam su dolezitejsie parametre pri grafikach ako takt pamete a takt jadra...
Ide o to, koľko do toho chceš vraziť. Za tú cenu zlý nieje, ale nečakaj, že na tom budeš čosi extra drtiť. Nové hry ti tam asi na stredných detailoch nepôjdu. Ver mi, ja mám GF9600M GT v booku a tiež to nieje trhač asfaltu.
Jediné, čoho sa bojím, je ten chipset. SIS chipset nieje bohviečo, a asi bude uberať aj na výkone, nehovoriac o možnostiach. Poobzeraj sa ešte po nejakom s Intel chipsetom, alebo komplet AMD. Nepodceňuj Turiony. Ale radšej kupuj Intel, ak budeš mať za rovnakú, alebo mierne vyššiu. Ale ani AMD niesu zlé.
@7 takto...nie som neaky velky nadsenec hrania ale vcelku by som bral napr.ked vyjde gta4 aby som si aspon na minim.rozliseni mohol zahrat....na to bude dostacujuca ta grafika?
@9 prave to, ze do 20,21 tisic kupis maximalne s ati mobility... ak by si chcel gemblit, tak aspon 8600GT, alebo Go 7900... to je to, ze kvalitne gamblerske notasi su tak od 35-40 tis...
Máš to Pumu, tú istú grafiku, síce horší procesor, ktorý má ale menší odber, ale omnoho lepší chipset, a komplet od AMD, lepší display, a OS máš v cene.
Netreba sa báť Visty. Ja som ju tiež nechcel, a je to ok. Stačí sa s tým tak jeden víkend hrať, nastavovať si ju a potom je to ok. Dokonca sa mi to viac páči ako XP. Nehovoriac o tom, že pre XP nemáš oficiálne ovládače, takže ti to môže robiť čokoľvek.
@15 tak z tych dvoch som nemal moznost odskusat ani jeden, ale Intel ma takt 2,2... to AMD ma 2,0... ma lepsi čipset, to ano ale v notebookoch predsalen preferujem Inteli.. preco, to neviem, ale idu spolahlivo, vedia pekne rozdelit procesy do obidvoch jadier, co ocenujem hlavne pri rendrovani.. AMD rozhodne ak chces kupit desktop..
ASUS je jedna z najhorsich znaciek notebookov,najviac sa kazia,aj kamaratka si ne neho stazovala...podla mna dobra kupa ani moc nie...ale mozno prave tebe sa prave nic nestane s nim... jednoznacne HP pavilion 4ever!
All viem lepší notas za 25 000 teš asus mám hoa som velmy spokojnifrci mi natom cod5 maximalne detaily aj orzlišenie fps 60-90 napiš ts a odporučím necem verejne
@14 Ale AMD nieje až taký zlý. Hovorím. Tento RM70 je slabší ako T5900, ale má menší odber. Celkovo by som povedal, že ten AMD notebook je vyrovnanejší. Ja by so šiel asi do neho. Ale ešte by som sa poobzeral po iných notebookoch na iných stránkach.
@23 Ano? CoD5? Myslíš BETA multiplayer? Na najvyššie detaily a rozlíšenie? Musíš mi povedať čo je to za notebook a kúpim dva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
odkaz:
» pctuning.tyden.cz/index.php?optio...
Jediné, čoho sa bojím, je ten chipset. SIS chipset nieje bohviečo, a asi bude uberať aj na výkone, nehovoriac o možnostiach. Poobzeraj sa ešte po nejakom s Intel chipsetom, alebo komplet AMD. Nepodceňuj Turiony. Ale radšej kupuj Intel, ak budeš mať za rovnakú, alebo mierne vyššiu. Ale ani AMD niesu zlé.
zvlast doporucujem znacku Dell
Máš to Pumu, tú istú grafiku, síce horší procesor, ktorý má ale menší odber, ale omnoho lepší chipset, a komplet od AMD, lepší display, a OS máš v cene.
Netreba sa báť Visty. Ja som ju tiež nechcel, a je to ok. Stačí sa s tým tak jeden víkend hrať, nastavovať si ju a potom je to ok. Dokonca sa mi to viac páči ako XP. Nehovoriac o tom, že pre XP nemáš oficiálne ovládače, takže ti to môže robiť čokoľvek.
No porozmýšľaj, výber notebooku je zložitý.
@23 Ano? CoD5? Myslíš BETA multiplayer? Na najvyššie detaily a rozlíšenie? Musíš mi povedať čo je to za notebook a kúpim dva.